17.10.17

«Θα αποδειχθεί ότι προλάβαμε πολλά πράγματα»...

...δήλωσε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής για τον Σαρωνικό (Βίντεο και Φωτογραφίες)...

Παραδόθηκε σήμερα στο κοινό το πρώτο τμήμα από τις παραλίες του Σαρωνικού Κόλπου, οι οποίες επλήγησαν από...
το περιστατικό της βύθισης του δεξαμενοπλοίου «Αγία Ζώνη 2».

Πρόκειται για τις ακτές του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, ο καθαρισμός των οποίων ολοκληρώθηκε.
Λίγο πριν τις δέκα το πρωί της Τρίτης ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο υφυπουργός Νεκτάριος Σαντορινιός, ο γενικός γραμματέας Ναυτιλίας Διονύσης Χαράλαμπος Καλαματιανός και ο γενικός γραμματέας Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων Χρήστος Λαμπρίδης, ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος Αντιναύαρχος ΛΣ Σταμάτης Ράπτης και στελέχη του Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. επισκέφθηκαν με τον Δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου, Διονύση Χατζηδάκη, τις ακτές, στην περιοχή του Φλοίσβου.

Στη συνέχεια μετέβησαν στο Δημαρχείο, όπου ο δήμαρχος, Διονύσης Χατζηδάκης, και εκπρόσωποι του Λιμενικού Σώματος και της εταιρίας που έχει αναλάβει την απορρύπανση του Σαρωνικού κόλπου υπέγραψαν πρωτόκολλο επιθεώρησης ολοκλήρωσης καθαρισμού και παράδοσης των ακτών.

«Μια εικόνα χίλιες λέξεις», είπε σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ο Παναγιώτης Κουρουμπλής και πρόσθεσε:  «Την Πέμπτη παραδίδουμε τον Πειραιά. Με στοιχεία που θα έρθουν από τις επιστημονικές μετρήσεις θα αποδειχθεί ότι προλάβαμε πάρα πολλά πράγματα. Ζήσαμε δύσκολες στιγμές και εγώ προσωπικά βεβαίως».

Ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής και ο υφυπουργός Νεκτάριος Σαντορινιός στην περιοχή του Φλοίσβου επιβλέπουν τις ακτές του Δήμου Παλαιού Φαλήρου

 
 
Ο υπουργός Ναυτιλίας ενημερώνει τους δημοσιογράφους για το πρώτο τμήμα από τις παραλίες του Σαρωνικού Κόλπου που δίνονται στο κοινό  

 
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: