18.10.17

Κατά των νέων γραφείων της Χ.Α. η οικογένεια Φύσσα...

Η οικογένεια του Παύλου Φύσσα απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα -στον κόσμο του Πειραιά και όχι μόνο- για συμμετοχή στην αντιφασιστική συγκέντρωση της...
Παρασκευής 20 Οκτωβρίου ενάντια στα εγκαίνια των νέων γραφείων της Χρυσής Αυγής «για να φωνάξουμε όλοι μαζί ότι στην πόλη μας, όπως και στις άλλες πόλεις, δεν χωράνε οι φονιάδες».

«Σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να αποδείξουν ότι υπάρχουν ακόμα, οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής καλούν σε “εγκαίνια” του χώρου που στεγάζει μέρος της εγκληματικής τους οργάνωσης στον Πειραιά, λίγες μέρες μάλιστα μετά την πρόσφατη επίθεσή τους σε αφισοκολλητές της ΠΕΝΕΝ», αναφέρει η οικογένεια και ξεκαθαρίζει ότι δεν είναι ανεκτή «η παρουσία των δολοφόνων ανάμεσά μας, στις γειτονιές που μεγαλώνουν τα παιδιά μας, στις γειτονιές του Παύλου».

Στη συγκέντρωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 7 το απόγευμα στην πλατεία Κοραή, καλούν επίσης η ΚΕΕΡΦΑ και η δημοτική κίνηση «το Λιμάνι της Αγωνίας – Πειραιάς η πόλη μας».

«Την ώρα που εγκαταλείπουν τη συμμορία του βουλευτές και περιφερειακοί σύμβουλοι, ο Μιχαλολιάκος θέλει να στείλει το μήνυμα ότι τα τάγματα εφόδου είναι εδώ, για να κρατήσει έτσι συσπειρωμένο το ναζιστικό πυρήνα που τα πλαισιώνει», τονίζει η ΚΕΕΡΦΑ.

«Τα γραφεία της Χ.Α. δεν είναι μόνο ένας χώρος σχεδιασμού της εγκληματικής δράσης της οργάνωσης, αλλά είναι και χώρος εκκόλαψης ταγμάτων εφόδου και δολοφόνων, καθώς και ορμητήριο δολοφονικών επιθέσεων», υπογραμμίζει «το Λιμάνι της Αγωνίας»...


efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: