19.10.17

Το Playboy για πρώτη φορά κάνει Playmate μια τρανσέξουαλ...

Το Playboy για πρώτη φορά κάνει Playmate μια τρανσέξουαλ
Δείτε φωτογραφίες...
Άλλο ένα ταμπού σπάει το Playboy λίγες εβδομάδες μετά το θάνατο του Χιου Χέφνερ καθώς στις σελίδες του φιλοξενεί για πρώτη φορά στην ιστορία μία τρανσέξουαλ Playmate.
Ο λόγος για την...
Ines Rau, το 26χρονο τρανσέξουαλ μοντέλο από την Γαλλία που έρχεται να «ταράξει» τον χώρο του μόντελινγκ με την παρουσία της και την ισχυρή της προσωπικότητα.





H Ines Rau, ποζάρει ολόγυμνη για το τεύχος Νοεμβρίου/Δεκεμβρίου του 2017, το πρώτο έπειτα από το θάνατο του ιδρυτή του περιοδικού στον οποίο το Playboy κάνει ειδικό αφιέρωμα.

Το 26χρονο μοντέλο είχε φωτογραφηθεί ξανά για το περιοδικό, ωστόσο, αυτή τη φορά θα φιλοξενηθεί σε μια πλήρη φωτογράφιση στις κεντρικές σελίδες του.

Η Rau είναι ένα επιτυχημένο μοντέλο και έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές καμπάνιες, ενώ έχει περπατήσει και στις πιο διάσημες πασαρέλες του κόσμου. 

Το 26χρονο μοντέλο έγινε αρχικά γνωστό σαν χορεύτρια για DJs πριν κυνηγήσει μια καριέρα στο μόντελιγκ, γεγονός που τώρα, της έχει ανοίξει πόρτες στον κινηματογράφο και την τηλεόραση.

Η ίδια έχει μιλήσει στην ιστοσελίδα της Vogue και έχει υπερασπιστεί τα δικαιώματα των transgender, λέγοντας ότι είναι απλά «κανονικοί άνθρωποι», ενώ το Μάιο του 2014 πόζαρε για μία ειδική έκδοση του Playboy, υποστηρίζοντας για ακόμη μία φορά τους τρανσέξουαλ.





Ωστόσο, όμως, όπως η ίδια αποκάλυψε στο Playboy, η ίδια χρειάστηκε αρκετά χρόνια μέχρι να αποδεχθεί τον εαυτό της, αφού από τα 18 έως τα 24 έλεγε ότι ήταν γυναίκα, αποκρύπτοντας ακόμη και από φίλους της ότι είχε γεννηθεί άντρας, ενώ φοβόταν ότι δε θα βρει ποτέ σύντροφο, καθώς θα την θεωρούσαν «παράξενη».



Η ίδια υποστηρίζει:

«Είναι σωτήριο να λες την αλήθεια για τον εαυτό σου, είτε πρόκειται για το φύλο σου, είτε για τη σεξουαλικότητα σου, είτε για το οτιδήποτε. Οι άνθρωποι που σας απορρίπτουν δεν σας αξίζουν. Το θέμα δεν είναι να αγαπιέστε από άλλους, το θέμα είναι να αγαπάτε τον εαυτό σας», ενω καταλήγει:

«Είμαι υπέρμαχη οποιουδήποτε φοβάται να είναι ο εαυτός του επειδή τρέμει την κριτική ή την απόρριψη. Θα έπρεπε να παίρνουν δύναμη από την διαφορετικότητά τους και να μην γίνονται αυτό που τους προστάζει η κοινωνία».  





Το τεύχος του Playboy για το Νοέμβριο/Δεκέμβριο του 2017:



protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: