24.11.17

Κεντρικά δελτία των 8: Νέα ανατροπή...

πέρασε πρώτος ο Αντέννα...

Νέα ανατροπή χθες στη σειρά κατάταξης των κεντρικών δελτίων που μεταδίδονται στη ζώνη των 8.

Ο Αντέννα, που...

την Τρίτη και την Τετάρτη ήταν δεύτερος πίσω από τον Σκάι, πέρασε στην πρώτη θέση, ενώ το Star παρέμεινε μεν στην τρίτη θέση, απέχοντας όμως μια ανάσα από τον Σκάι.

Τόσο ο Αντέννα όσο και ο Σκάι έδωσαν μεγάλο βάρος στην υπόθεση πώλησης στρατιωτικού υλικού στη Σαουδική Αραβία και στη σύγκρουση για τους χειρισμούς Καμμένου και την αποκάλυψη απορρήτων εγγράφων από τον Ανδρέα Λοβέρδο.

Ωστόσο, ο πρώτος έμεινε στο θέμα 9 λεπτά (στη συνέχεια πέρασε στην έφοδο της ΠΟΕΔΗΝ στο υπουργείο Υγείας και στην καραντίνα των Γερμανών σε όσους ταξιδεύουν στα αεροδρόμιά τους), ενώ ο δεύτερος τα διπλάσια (στη συνέχεια μετέδωσε ρεπορτάζ για τη Μάνδρα).

Αποτέλεσμα: Ο Αντέννα με τον Νίκο Χατζηνικολάου συγκέντρωσε 15,3% του τηλεοπτικού κοινού και ο Σκάι με τη Σία Κοσιώνη 13,9%.

Το Star έμεινε και χθες πιστό στη δική του ατζέντα. Μετέδωσε ως πρώτο θέμα την εξαφάνιση φοιτητή σε δύσβατη περιοχή της Καλύμνου και ως δεύτερο τη σύλληψη της 19χρονης Ελληνίδας στο Χονγκ Κονγκ για κατοχή 2,5 κιλών κοκαΐνης. Τρίτο στη σειρά έπαιξε ρεπορτάζ με τηλεφωνική δήλωση της Βίκυς Σταμάτη για κάποια γυναίκα που της φώναζε ότι είναι «βλαχάρα» πριν από λίγα χρόνια.

Η απόδοση του δελτίου ήταν 13,6%.
 

Τα στοιχεία αφορούν στη ζώνη 20.20 – 20.45.

ΥΓ Το δελτίο του Star ξεκινά κάθε βράδι από καλύτερη αφετηρία, καθώς ο «Τροχός της τύχης», που προηγείται, σημειώνει ποσοστά 17-18-19%.

Οι ειδήσεις του Αντέννα αρχίζουν χαμηλότερα, μιας που το σήριαλ «Παρθένα ζωή» βρίσκεται 4-5 μονάδες πιο πίσω από τον «Τροχό».

Στη χειρότερη θέση είναι το δελτίο του Σκάι. Το «Ροντέο», που μεταδίδεται πριν από την έναρξή του, κινείται μόλις στο 6% με 7%...


aixmi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: