1.11.17

«Πονοκέφαλος»...

Προεκλογική ομιλία Καμίνη στο γήπεδο του Πανελληνίου...

«Πριν από τρείς μήνες δήλωσα παρών στήν προσπάθεια ανασυγκρότησης της παράταξης. Σήμερα, ήδη όλα είναι διαφορετικά και η...
κοινωνία σπάει τις επιδιώξεις των κλειστών μηχανισμών» τόνισε ο δήμαρχος Αθηναίων.

Ο Γιώργος Καμίνης πραγματοποίησε το απόγευμα της Τετάρτης την κεντρική προεκλογική του συγκέντρωση στο γήπεδο του Πανελληνίου.

Η ομιλία του υποψήφιου προέδρου του νέου φορέα της κεντροαριστεράς:

Στην αρχή αυτής της μεγάλης διαδικασίας, του άξιουεγχειρήματος για την αναγέννηση της προοδευτικής δημοκρατικής παράταξης. δεν μπορούσα να πιστέψω πόσο οικεία θα ένιωθα σε όλη την Ελλάδα.

Τώρα είμαι μαζί σας, είμαι σπίτι μου. Εκεί που νοιώθω μόνος είναι στους μονολόγους αυτού που ονομάσθηκε Τηλεμαχία. Ονομάσθηκε, αλλά δεν είναι. Οι φόβοι, οι σκοπιμότητες και τα βέτο το αφυδάτωσαν. Κάποιοι δεν θέλουν τον διάλογο, κάποιοι φοβούνται το άνοιγμα και τα επιχειρήματα, θέλουν συμφωνίες από πριν, γι αυτούς οι διαδικασίες είναι πρόσχημα, η μαζική παράταξη είναι πονοκέφαλος.

Θέλουν να φέρουν την παράταξη στα μέτρα τους. Κι έτσι να γίνουμε μια από τα ίδια.

Εμείς με τη μαζική συμμετοχή στις 12 Νοεμβρίου, θα γίνουμε η παράταξη, το νέο κόμμα θα είναι ο καθρέφτης μας. Θα ενώσουμε την παράταξη και έτσι θα τη μεγαλώσουμε.
Θα κάνουμε τη διαφορά γιατί θέλουμε, μπορούμε κι αξίζουμε μια καλύτερη Ελλάδα.
Είμαστε εδώ για ένα νέο, ΕΝΙΑΙΟ πολιτικό φορέα που θα μας ενώσει, γιατί θα μας συνδέσει με την κοινωνία.

Για ένα νέο, ενιαίο πολυτασικό κόμμα, όπου θα ακούς και θα ακούγεσαι, όπου θα μετράει η γνώμη και η συμμετοχή θα έχει νόημα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: