7.11.17

«Ασφαιρο» ντιμπέιτ...


Στα παρασκήνια διακρίναμε και γέλια, αλλά μπροστά στις κάμερες όλοι ξεκίνησαν βλοσυροί: είχε...
μόλις γίνει η επίθεση κατά των γραφείων του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη και αυτή η δεύτερη επίσημη τηλεμαχία για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς στο στούντιο της ΕΡΤ2 δεν μπορούσε παρά να ξεκινήσει με μια δήλωση καταδίκης από κάθε έναν από τους εννέα, από τη Φώφη Γεννηματά έως τον Δημήτρη Τζιώτη. Ολοι ζήτησαν την παραίτηση του Νίκου Τόσκα, ο Γιώργος Καμίνης σημείωσε και ότι είναι πολιτικά σκόπιμο το timing γιατί οι τρομοκράτες δεν θέλουν την αναγέννηση της Κεντροαριστεράς. Αυτό το έντονο ξεκίνημα, και δυστυχώς αυτή η πολεμική συγκυρία, έκανε αισιόδοξο τον τηλεθεατή ότι θα δει κάτι πιο νευρικό από την υπνωτική συζήτηση της προηγούμενης Δευτέρας.

Και έπειτα άρχισε το ντιμπέιτ με τους κύκλους των ερωτήσεων. Και ξανακυλήσαμε σε μια συζήτηση όπου πέντε δημοσιογράφοι ρωτούν (αυτή τη φορά ήταν εκπρόσωποι των αθηναϊκών καναλιών -και του Mega) και οι υποψήφιοι απαντούν πάνω κάτω ό,τι θέλουν, με σκοπό να αναδείξουν τις αρετές τους και τα μείον των αντιπάλων τους.

Αυτή τη φορά έστω υπήρχε ο Παύλος Τσίμας ως συντονιστής ο οποίος έκανε κάποιες παρατηρήσεις ως προς τον τρόπο που απαντούσαν οι υποψήφιοι -κάποιοι χρησιμοποιούσαν τα 100 δευτερόλεπτα για να σχολιάσουν τις απαντήσεις άλλων κ.ο.κ. Και -για να το χαλαρώσουμε- υπήρχε και η on camera τηλεοπική αφωνία αμέτρητων δευτερολέπτων του κ. Τζιώτη όταν ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος τον αποκάλεσε «αλεξιπτωτιστή» που δεν έχει σχέση με την παράταξη.

Διαβάστε περισσότερα, ΕΔΩ...

πηγη protagon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: