15.11.17

Προϋπολογισμός και ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί στην τηλεδιάσκεψη...

Αθήνας- θεσμών...

Η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή των Θεσμών στην Αθήνα στις 27 Νοεμβρίου έχει ξεκινήσει και ήδη οι εργασίες για τα θέματα που πρόκειται να...
απασχολήσουν τις διαβουλεύσεις της Γ΄αξιολόγησης βρίσκονται επί τάπητος.

Μεταξύ αυτών, και οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί οι οποίοι φαίνεται ότι απασχολούν ιδιαίτερα την Τρόικα και οι οποίοι αποτέλεσαν θέμα συζήτησης στη σημερινή τηλεδιάσκεψη που είχε η ελληνική πλευρά με τους επικεφαλής των κλιμακίων των θεσμών.

Στη τηλεδιάσκεψη βρέθηκαν οι υπουργοί Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος και Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Δημήτρης Λιάκος και ο γενικός γραμματέας Δημοσιονομικής Πολιτικής Φραγκίσκος Κουτεντάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το Αθηναϊκό πρακτορείο μεταξύ των θεμάτων της τηλεδιάσκεψης ήταν η κατάθεση στη Βουλή στις 21 Νοεμβρίου του νέου προϋπολογισμού και η έναρξη των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών στις 29 Νοεμβρίου.

Υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στο υπουργείο Οικονομικών σύσκεψη υπουργών με εκπροσώπους των συμβολαιογράφων και οι δύο πλευρές διαβεβαίωσαν ότι οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί θα αρχίσουν τη συγκεκριμένη ημερομηνία...

Δεν υπάρχουν σχόλια: