21.11.17

Ο γραμματέας του υπουργείου Εργασίας για το μέρισμα...

Ετσι θα δοθεί: Η αίτηση στο Taxisnet, τα κριτήρια, οι φιλοξενούμενοι και τα τεκμήρια...

Εύκολη και γρήγορη χαρακτήρισε την διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής της αίτησε για το κοινωνικό μέρισμα ο...
Γενικός Γραμματέας Πρόνοιας του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλειας, Δημήτρης Καρέλλας, που μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του realfm με τον Νίκο Στραβελάκη.

Παραδέχθηκε ότι υπάρχουν αδικίες όσον αφορά τα εισοδηματικά κριτήρια, αλλά όπως είπε λόγω του μικρού χρόνου που υπάρχει ώστε να δοθεί το κοινωνικό μέρισμα εντός του έτους, δεν μπορούν να γίνουν ακριβείς διασταυρώσεις των πραγματικών εισοδημάτων.

Ο γενικός γραμματέας Πρόνοιας δεσμεύτηκε να απαντήσει και στο ερώτημα που του έθεσε ο Νίκος Στραβελάκης για ηλικιωμένους που δεν έχουν πρόσβαση σε ιντερνέτ και ηλεκτρονικούς υπολογιστές, οι οποίοι μπορεί να ζουν μόνοι τους χωρίς καμία βοήθεια από συγγενείς.

Να σημειωθεί ότι για την υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης θα πρέπει να μπείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση που θα ενεργοποιηθεί στο www.koinonikomerisma.gr.

Και στο http://www.gsis.gr/gsis/info/gsis_site/Services/Polites/merisma.html

Θα χρειαστείτε τον κωδικό του Taxis που χρησιμοποιείτε για την εφορία. Τα στοιχεία σας και το εισόδημα του 2016. Τον ΑΜΚΑ, email και τηλέφωνο. Έγκυρο αριθμό IBAN ενός τραπεζικού λογαριασμού που θα πιστωθεί το κοινωνικό μέρισμα...



real.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: