24.11.17

Παπαδοπούλου: Ό,τι πρέπει να απαντηθεί, θα απαντηθεί στη Βουλή...


"Έχει δημιουργηθεί θόρυβος το τελευταίο διάστημα σχετικά με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο, γιατί ο κύριος στόχος της αντιπολίτευσης είναι να...
ρίξει αυτή την κυβέρνηση και για να το πετύχει επιτίθεται, μεταξύ άλλων, και στον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων". Αυτό σχολίασε η εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Μανταλένα Παπαδοπούλου, μιλώντας στην ΕΡΤ.

"Ό,τι πρέπει να απαντηθεί, θα απαντηθεί στη Βουλή. Τη Δευτέρα θα δοθούν οι απαντήσεις στις ερωτήσεις που έθεσε η Ν.Δ και το ΠΑΣΟΚ. Ο κ. Καμμένος πάντα εμφανίζεται στη Βουλή και δίνει απαντήσεις. Εκείνος που δεν εμφανιζόταν ήταν ο κ. Σαμαράς, όταν η ΝΔ συγκυβέρνησε με το ΠΑΣΟΚ. Χθες όμως όταν ο κ. Τσίπρας ζήτησε μετάθεση της συζήτησης για τη Δευτέρα, επειδή ήταν σε προγραμματισμένο ταξίδι και τα μέσα ενημέρωσης που στηρίζουν την αντιπολίτευση είπαν ότι υπεκφεύγει και ότι έχει αφήσει μόνο του τον κυβερνητικό του εταίρο, η ΝΔ απάντησε αρνητικά. Ουσιαστικά είπαν ότι ο κ. Μητσοτάκης αδυνατεί να αντιμετωπίσει τη συζήτηση που θα γίνει" δήλωσε η κ. Παπαδοπούλου.
"Καταρχάς υπήρξε μια συζήτηση στην επιτροπή για το ζήτημα του αμυντικού υλικού και στη συνέχεια έγινε ερώτηση από τη ΝΔ σχετικά με το ποιος είναι ο κ. Παπαδόπουλος. Και απαντήθηκε σαφώς ότι είναι εκπρόσωπος που έχει οριστεί από το κράτος της Σαουδικής Αραβίας. Υπάρχουν έγγραφα που έχουν κατατεθεί που αναφέρουν ξεκάθαρα ότι είναι εκπρόσωπος της Σαουδικής Αραβίας. Η ΝΔ επανήλθε για το ζήτημα καταθέτοντας επερώτηση στη Βουλή με την οποία ζητά περαιτέρω διασαφηνίσεις και λεπτομέρειες" εξήγησε η Μανταλένα Παπαδοπούλου.

Πηγή πληροφοριών: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: