20.11.17

Απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων...

...στην Παλαιά Εθνική Ελευσίνας - Θήβας έως 30 Νοεμβρίου... Ποιοι εξαιρούνται...

Την απαγόρευση της κυκλοφορίας παντός είδους οχήματος (επιβατικά, δίκυκλα, φορτηγά, λεωφορεία, Μηχ. Έργων κ.λπ.) και...
στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της Παλαιάς Εθνικής Οδού Ελευσίνας – Θήβας, στο τμήμα της από τη χ/θ 5,000 (πρατήριο καυσίμων «CYCLON») μέχρι και τα όρια με τον Νομό Βοιωτίας (εδαφικής αρμοδιότητας Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας), ανακοίνωσε η Ελληνική Αστυνομία για λόγους οδικής ασφάλειας.

Η απαγόρευση ισχύει από τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου έως και την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου.

Του ανωτέρω περιορισμού εξαιρούνται τα οχήματα εκτάκτου ανάγκης, τα οχήματα κρατικών κ.λπ. υπηρεσιών, τα οχήματα που συνδράμουν στην αποκατάσταση των προκληθεισών ζημιών, τα οχήματα τροφοδοσίας καταστημάτων μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους έως 3,5 τόνους, καθώς και τα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα των μονίμων κατοίκων και εργαζομένων (εκπαιδευτικοί, ιδιωτικοί υπάλληλοι κ.λπ.) σε επιχειρήσεις και υπηρεσίες του Δημοσίου που εξυπηρετούνται από το ανωτέρω οδικό δίκτυο.

Ο παραπάνω κυκλοφοριακός περιορισμός δύναται να επεκταθεί σε όλα τα οχήματα, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες το επιβάλλουν.

Οι αρχές παρακαλούν τους οδηγούς των οχημάτων να αποφύγουν την κίνηση τους στο παραπάνω οδικό τμήμα και να ακολουθούν τις υποδείξεις των τροχονόμων και τις σχετικές πινακίδες, ώστε να διευκολύνεται η κυκλοφορία και να προληφθούν τα τροχαία ατυχήματα...


naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: