21.11.17

Οφείλει μια δήλωση συμπαράστασης στους εργαζόμενους του MEGA η Σπυράκη...

...που πορεύτηκαν μαζί για πολλά χρόνια...

Η Μαρία Σπυράκη έγινε γνωστή μέσω του MEGA. Συνεργάστηκε με το κανάλι πριν μεταπηδήσει στην...

πολιτική τουλάχιστον δυο δεκαετίες. Συμπορεύτηκε με τους σημερινούς απλήρωτους εργαζόμενους του καναλιού όλα αυτά τα χρόνια.

Σήμερα είναι στην ευρωβουλή και ταυτόχρονα εκπρόσωπος της ΝΔ. Κατέχει δηλαδή, δυο πολύ σημαντικές θέσεις, τόσο σε προβολή όσο και σε πολιτική επιρροή, που μια δήλωση της και μόνο θα μπορούσε – όχι φυσικά να επηρεάσει τις εξελίξεις, αλλά να καταστήσει γνωστό το πρόβλημα των πρώην συναδέλφων της στην κοινωνία. Ενώ ταυτόχρονα με το ειδικό πολιτικό της βάρος να δείξει εκεί που πρέπει, δηλαδή σε μετόχους και τράπεζες, ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι μόνοι τους!

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι μετοχοι και οι τράπεζες θα κάνουν αυτό που είναι να κάνουν, ακόμη και ο πρωθυπουργός ο ίδιος να δηλώσει τη συμπαράσταση του στους εργαζόμενους! Δεν πρόκειται να ιδρώσει κανενός το αφτί! Η υπόθεση του MEGA θα εξελιχθεί με το ρυθμό που επιβάλουν τα συμφέροντα μετόχων και τραπεζών!

Κατά συνέπεια το θέμα δεν είναι αυτό! Αλλά όπως ήδη αναφέρθηκε να δηλώσει παρούσα. Να εκφράσει το ενδιαφέρον της για την ταλαιπωρία που υφίστανται οι πρώην συνάδελφοι της! Κι ας γνωρίζει εκ των προτέρων – όπως και εκείνοι άλλωστε, ότι δεν θα επηρεάσει τις εξελίξεις!

Είναι όμως προτιμότερο να κάνει μια δήλωση, από το να μην κάνει καθόλου! Αφού και κανείς να μην την ακούσει, θα την ακούσουν οι εκατοντάδες πρώην συνάδελφοι της οι οποίοι ξέρουν καλύτερα από τον καθένα αυτές τις ώρες να εκτιμήσουν ποιος είναι δίπλα τους και ποιος όχι! Άλλωστε τους το οφείλει!...


enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: