17.12.17

Νέα στοιχεία στο φως...


...σχετικά με την τραγωδία στην Κατερίνη...
Δείτε Φωτογραφίες...

Ανατριχιαστικές είναι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την ανείπωτη τραγωδία σήμερα τα ξημερώματα στην Κατερίνη όπου ένας 78χρονος κάηκε ζωντανός από...
την πυρκαγιά που ξέσπασε στο διαμέρισμα του ενώ ο 81χρονος αδελφός του και η 43χρονη ανιψιά του έχασαν την ζωή τους από τους πυκνούς καπνούς.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την πυροσβεστική υπηρεσία που χειρίζεται την υπόθεση η πυρκαγιά είναι πολύ πιθανόν να ξέσπασε από ένα θερμαντικό σώμα που υπήρχε στο διαμέρισμα.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές ενημερώσεις ο 78χρονος στο διαμέρισμα του είχε μια θερμάστρα που πιθανότατα έπεσε στο πάτωμα και από εκεί ξέσπασε η πυρκαγιά. Πολύ σημαντικό ρόλο στην εξάπλωση της πυρκαγιάς έπαιξε το γεγονός πως ο 78χρονος συγκέντρωνε στο διαμέρισμα του διαφορά αντικείμενα που βοήθησαν τις φλόγες να επεκταθούν στο σπίτι.

Δυστυχώς ο 78χρονος δεν κατάφερε να αντιδράσει και εντοπίστηκε από τους πυροσβέστες νεκρός.

Από τους πυκνούς καπνούς της πυρκαγιάς φρικτό θάνατο βρήκαν και ένας 81χρονος με την 43χρονη κόρη του βρίσκονταν σε διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου της πολυκατοικίας. Η 43χρονη σύμφωνα με πληροφορίες προσπάθησε να βγει στο μπαλκόνι όμως δεν τα κατάφερε καθώς έχασε τις αισθήσεις από τις αναθυμιάσεις. Επίσης καθυστέρησε να βγει καθώς προσπαθούσε να μεταφέρει και τον κατάκοιτο πατέρα της ώστε να τον σώσει.

Δυστυχώς όμως οι πυροσβέστες εντόπισαν την σορό της 43χρονης δίπλα από την μπαλκονόπορτα και λίγο πιο πίσω της τον πατέρα της.

































με πληροφορίες από enikos.gr, newsbeast.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: