14.12.17

Οι κυρίες με τα μαύρα...


...αγοράζουν σπίτια στους πλειστηριασμούς και τα επιστρέφουν στους ιδιοκτήτες τους...
Συγκίνηση σε όλους τους Έλληνες έχει προκαλέσει η είδηση πως οι «κυρίες με τα μαύρα» χτυπάνε τα σπίτια στους πλειστηριασμούς και τα επιστρέφουν στους ιδιοκτήτες τους που...
τα έχασαν λόγω χρεών προς τις τράπεζες.


Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δώδεκα μυστηριώδεις κυρίες με τα μαύρα -που έμπαιναν στην Βαρβάκειο τα Χριστούγεννα και το Πάσχα και πλήρωναν τα ψώνια των συνταξιούχων- αποφάσισαν πως κανένας Έλληνας δεν θα χάσει το σπίτι του.

Οι κυρίες με τα μαύρα εμφανίζονται στα ειρηνοδικεία με τα μαύρα τζιπ και τους σωματοφύλακες και αγοράζουν όλα τα σπίτια που βγαίνουν σε πλειστηριασμό.

Επίσης, οι κυρίες με τα μαύρα χτυπάνε και όλα τα σπίτια που βγαίνουν σε ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.

Αμέσως μετά, οι κυρίες με τα μαύρα μεταβιβάζουν τα σπίτια στους πρώην ιδιοκτήτες τους και τους δίνουν το κλειδί στο χέρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κάποιοι άνθρωποι που έχασαν το σπίτι τους, είπαν πως οι κυρίες με τα μαύρα δεν τους έδωσαν πίσω μόνο το σπίτι αλλά τους γέμισαν και το ψυγείο με γαλοπούλες, αρνιά, λουκάνικα, μπέικον, μπριζόλες και άλλα κρέατα που είχαν αγοράσει από τη Βαρβάκειο.


Μάλιστα, ένας κύριος είπε πως οι κυρίες με τα μαύρα του πήγαν δέκα κουτιά με κουραμπιέδες και μελομακάρονα, ενώ του είχαν αγοράσει χριστουγεννιάτικο δέντρο, το είχαν στολίσει, και του είχαν βάλει και ένα τεράστιο καρουζέλ μέσα στο σαλόνι, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να περάσει για να πάει στην τουαλέτα.

Υπάρχουν πληροφορίες πως οι μυστηριώδεις κυρίες με τα μαύρα σκοπεύουν να αγοράσουν την Ελλάδα από τους δανειστές για να την χαρίσουν στους Έλληνες.

 pitsirikos 

Δεν υπάρχουν σχόλια: