17.12.17

"Η ΝΔ δεν έχει ταξικό πρόσημο"...


«Σας παρουσιάζω το σχέδιο για την Ελλάδα που μας αξίζει. Μια χώρα αναγεννημένη και ζωντανή. Eυημερούσα. Αισιόδοξη. Ασφαλή. Ελεύθερη. Αυτό είναι το...
όραμα της Ν.Δ. Που θα το υλοποιήσει ενωμένη, ανανεωμένη και στηριγμένη στην εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού», είπε στη διάρκεια της ομιλίας του στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Η ΝΔ αλλάζει. Αλλάζουν οι συνήθειες μας» επεσήμανε ο πρόεδρος της ΝΔ και συμπλήρωσε: «πρέπει επιτέλους να σταματήσουμε την ισοπεδωτική λογική του «όλοι ίδιοι είναι». Δεν είμαστε όλοι ίδιοι και πρέπει να αγωνιστούμε κόντρα στη μοιρολατρία ότι για όλα αποφασίζουν οι ξένοι».

Παράλληλα, σημείωσε «τιμώ το ένδοξο παρελθόν μας αλλά σχεδιάζω και το μέλλον».

«Είμαστε το κόμμα όλων των Ελλήνων. Η ΝΔ δεν έχει ταξικό πρόσημο», πρόσθεσε.

«Πολιτευόμαστε με τη δύναμη του ορθού λόγου» συνέχισε «Με πυξίδα την αλήθεια. Με ευθύνη και σταθερή αναφορά σε αυτούς που αντιπροσωπεύουμε. Γιατί εμείς είμαστε το μεγάλο λαϊκό κόμμα της Ελλάδας. Είμαστε το κόμμα όλων των Ελλήνων».

Ο πρόεδρος της ΝΔ άσκησε έντονη κριτική στην κυβέρνηση λέγοντας «με τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ η χώρα έπιασε πάτο.Η διακυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου, όχι μόνον ανέστρεψε την πορεία εξόδου από την κρίση, αλλά καλλιέργησε το ταξικό μίσος. Ζωντάνεψε πεθαμένες ιδεοληψίες. Προσπαθεί με κάθε τρόπο να γίνει καθεστώς».

«Αν δεν είχε ανατραπεί η κυβέρνηση Σαμαρά η χώρα θα είχε βγει προ πολλού από τα μνημόνια», ανέφερε.

«Λαϊκισμός, κρατισμός, πελατειακό κράτος, αναξιοκρατία, οικογενειοκρατία, ασθενείς θεσμοί, παρέμβαση στη Δικαιοσύνη, κίτρινος Τύπος, διαφθορά. Αυτές είναι μερικές από τις παθολογίες της Μεταπολίτευσης για τις οποίες φέρουν ευθύνη όλα τα πολιτικά κόμματα και δεν εξαιρώ το δικό μας» είπε με δόση αυτοκριτικής ο πρόεδρος της ΝΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: