16.12.17

Στον εισαγγελέα η πρώην σύζυγος του ψυχιάτρου...


Κλήθηκε και ο Δ. Στριμπάγκος (BINTEO)...
Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε σήμερα το μεσημέρι η πρώην σύζυγος του ψυχιάτρου Δημήτρη Στριμπάγκου για την υπόθεση της απόπειρας δολοφονίας.
Η...
45χρονη γυναίκα βρέθηκε ενώπιον του εισαγγελέα ο οποίος της άσκησε ποινικές διώξεις για ηθική αυτουργία ενώ στη συνέχεια οδηγήθηκε στον ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί για όσα κατηγορείται. Η ίδια από την πρώτη στιγμή αρνείται κάθε κατηγορία και σε κάθε τόνο επαναλαμβάνει πως δεν εμπλέκεται με την υπόθεση.

Κλήθηκε και ο ψυχίατρος

Σύμφωνα με πληροφορίες, κλήθηκε από τις εισαγγελικές αρχές ο ψυχίατρος Δημήτρης Στριμπάγκος ο οποίος εμφανίστηκε στο δικαστικό Μέγαρο λίγο πριν τις 4 το απόγευμα κι ενώ βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη η απολογία της πρώην συζύγου του.

Ο κ. Στριμπάγκος εμφανώς εκνευρισμένος χτύπαγε την πόρτα του Δικαστικού Μεγάρου για να του ανοίξουν.


Το χρονικό

Υπενθυμίζεται πως ο Δημήτρης Στριμπάκος το βράδυ της Πέμπτης βγήκε από το ιατρείο του στην Αρχιεπισκόπου Μακαρίου και επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του. Τη στιγμή που έμπαινε σε ένα πάρκινγκ, σύμφωνα με τη δική του μαρτυρία, να κάνει στροφή δέχθηκε την επίθεση των αγνώστων για την ώρα ανδρών, οι οποίοι πυροβόλησαν το αυτοκίνητό του με αποτέλεσμα να σπάσουν τα τζάμια και τα θραύσματά τους να τραυματίσουν τον ψυχίατρο στο πρόσωπο.

Διατηρώντας την ψυχραιμία του ο κ. Στριμπάκος κατάφερε να οδηγήσει το ΙΧ του μέχρι το φαρμακείο Παρασύρη όπου και δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του ίδιου δεν ήταν η πρώτη φορά που άγνωστοι δράστες είχαν στήσει ενέδρα εναντίον του και όπως διατείνεται είχε δεχθεί απειλές και στο παρελθόν.ν.
cretapost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: