16.12.17

ΕΤΙΤΑ: Πώς Star και ΣΚΑΪ έσπασαν την απεργία...

Στη 24ωρη απεργία της Πέμπτης πήραν μέρος σωματεία από όλη την Ελλάδα και απήργησαν χιλιάδες εργαζόμενοι. Όμως, «μέσα σε όλη αυτή την λαίλαπα που...
εδώ και χρόνια μαστίζει την ελληνική κοινωνία, υπάρχουν και κάποιοι που ουσιαστικά με τις πράξεις τους, γυρνούν την πλάτη τους σε όλους αυτούς που υποφέρουν» αναφέρει η ΕΤΙΤΑ σε ανακοίνωση που εξέδωσε.

Το Δ.Σ. της Ένωσης Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής, μεταξύ άλλων «καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τις διοικήσεις του STAR και του ΣΚΑΪ αλλά και τις εκπομπές ''στη φωλιά των Κου Κου'' του κυρίου Κατσούλη και της κυρίας Καραβάτου, την εκπομπή ''Αλήθειες με τη Ζήνα'' της κυρίας Κουτσελίνη αλλά και την εκπομπή του ΣΚΑΪ ''Εδώ'' της κυρίας Παπαδημητρίου, γιατί στη χθεσινή (σ.σ. 14/12) απεργία δεν σεβάστηκαν την κοινωνία που υποφέρει και έβγαλαν ζωντανά το πρόγραμμά τους λες και δεν συμβαίνει τίποτα!

Όσο για την Διοίκηση του STAR η δικαιολογία πως οι εκπομπές αυτές βγαίνουν από εταιρεία παραγωγής και όχι από τον σταθμό, για εμάς ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ.  Πόσο μάλλον όταν αυτό το επέλεξε η ίδια η Διοίκηση το καλοκαίρι που πέρασε αλλά και όταν η εταιρεία παραγωγής ανήκει στην ίδια ιδιοκτησία με το STAR.

Και τέλος, όσο αφορά τον απεργοσπαστικό ΣΚΑΪ, φαίνεται πως το έχει ''τάμα'' ακόμα και όταν πάει να σεβαστεί μια απεργία (αφού δεν βγήκαν τα δελτία ειδήσεων και οι δημοσιογραφικές εκπομπές του σταθμού), να κάνει οτιδήποτε μπορεί για να το χαλάσει βγάζοντας στον αέρα έστω και μία ψυχαγωγική εκπομπή.

Όσο για τους προαναφερθέντες τηλεαστέρες, η λέξη … ΝΤΡΟΠΗ είναι πολύ μικρή για να σας την απευθύνουμε»...efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: