16.1.18

Η ιστορία των γονιών που αιχμαλώτισαν τα 13 τους παιδιά...

Όμηροι των ίδιων τους των γονιών ήταν εδώ και χρόνια 13 παιδιά στην Καλιφόρνια, σε μια σοκαριστική υπόθεση που ήρθε στο φως όταν ένα από αυτά, κατάφερε να δραπετεύσει από το...
σπίτι-φυλακή στην περιοχή Πέρις την περασμένη Κυριακή και να ειδοποιήσει τις Αρχές.

Οι υπάλληλοι στο γραφείο του σερίφη, που απάντησαν στην κλήση, δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα αυτιά τους ακούγοντας ένα νεαρό κορίτσι να ισχυρίζεται ότι τα 12 αδέλφια της, ηλικίας από 2 έως 29 ετών, κρατούνται αιχμάλωτα, κάποια δεμένα ακόμη και με αλυσίδες, στο πατρικό τους σπίτι, από τους γονείς τους.

Οι αστυνομικοί επεδίωξαν να τη συναντήσουν και όταν αυτό έγινε, έκπληκτοι αντίκρυσαν ένα πολύ αδύναμο κορίτσι που έμοιαζε να είναι μόλις 10 ετών, παρ’ όλο που η πραγματική της ηλικία ήταν 17… Αφού τους διηγήθηκε την απίστευτη ιστορία, οι αστυνομικοί πήγαν για αυτοψία στο σπίτι, στην περιοχή Πέρις, όπου βρέθηκαν αντιμέτωποι με το πρωτοφανές θέαμα των 12 παιδιών-αιχμαλώτων.

Όλα τα παιδιά φαίνονταν υποσιτισμένα και ήταν πολύ βρώμικα, ανέφεραν οι Αρχές, σημειώνοντας πως όλα έμοιαζαν να είναι μικρότερα από την πραγματική τους ηλικία, γεγονός που εξέπληξε τους αστυνομικούς που αργότερα πληροφορήθηκαν πως επτά από αυτά ήταν ενήλικες.

Διαβάστε αναλυτικότερα στο cnn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: