20.1.18

Η αλήθεια και οι έρευνες για τον θάνατο της 44χρονης...

στην Αιτωλοακαρνανία...

Έχουν περάσει 11 ολόκληρες ημέρες απο την στιγμή που βρέθηκε νεκρή στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου της η 44χρονη Ειρήνη Λαγούδη, που ήταν μητέρα 3 παιδιών. Αν και...
η ιατροδικαστική εικόνα παραπέμπει σε αυτοκτονία, συγγενείς και άτομα του περιβάλλοντος της άτυχης γυναίκας κάνουν λόγο για δολοφονία. Η ΕΛ.ΑΣ απο την πλευρά της εξετάζει όλα τα δεδομένα και αξιολογεί κάθε πληροφορία.

Σύμφωνα με υψηλόβαθμους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ που επικοινώνησε το Newpost και έχει πλήρη εικόνα της υπόθεσης, «τα στοιχεία που υπάρχουν δείχνουν αυτοκτονία, είναι η εικόνα που έχουμε σύμφωνα με τα ευρήματα του ιατροδικαστή».

Άλλωστε στο πρόσωπο και τα χέρια της γυναίκας βρέθηκαν εγκαύματα και δεν είχε, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, αμυντικά χτυπήματα ή τραύματα που να παραπέμπουν σε ανθρωποκτονία.

Οι συνεχείς αναφορές των συγγενικών προσώπων της 44χρονης, δεν αφήνουν περιθώρια εφησυχασμού για τους αστυνομικούς που εξετάζουν την υπόθεση.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, «συνεχίζουμε να ερευνούσε την υπόθεση, άλλωστε αναμένουμε τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, την άρση τηλεφωνικού απορρήτου,προκειμένου να εντοπιστούν τα άτομα με τα οποία επικοινώνησε πριν πεθάνει η γυναίκα, αλλά και άρση απορρήτου τραπεζικού λογαριασμού για να διαπιστωθούν οι κινήσεις που έγιναν και να αξιολογηθούν οι καταγγελίες περί δανείου ύψους 100.000 ευρώ, σε άτομο με τον οποίο είχε προσωπική σχέση η 44χρονη».

Στο πλαίσιο της έρευνας διερευνώνται και οι καταγγελίες ιδιωτικού ερευνητή ο οποίος μιλώντας σε ΜΜΕ, δήλωσε πως στα χέρια της γυναίκας υπήρχαν σημάδια που αποδεικνύουν πως ήταν δεμένα, ενώ εξετάζονται και βίντεο απο τον δρόμο πριν το σημείο που βρέθηκε νεκρή, στο οποίο κάποιοι υποστηρίζουν πως υπήρχε και άλλο άτομο μέσα στο αμάξι της γυναίκας. Σε κάθε περίπτωση, μέχρι την τελική συλλογή των στοιχείων, οι εικασίες, τα σενάρια και οι υποθέσεις θα δίνουν και θα παίρνουν, αλλά τα στοιχεία της έρευνας είναι αυτά που θα δώσουν ουσιαστικές απαντήσεις...



newpost.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: