17.1.18

''Αυτά που λέει ο κατηγορούμενος δεν είναι λογικά''...

αναφέρει ο δικηγόρος του πατέρα της Δώρας Ζέμπερη (Βίντεο)...

Συμπληρωματική απολογία έδωσε την Τρίτη ο 58χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη, στις 18 Οκτωβρίου στο Β' Νεκροταφείο. Ο...
δικηγόρος του πατέρα της Δώρας Ζέμπερη, Απόστολος Λύτρας μιλώντας στον ΑΝΤ1 είπε μεταξύ άλλων ότι αυτά που ισχυρίστηκε ο κατηγορούμενος "δεν στέκουν λογικής".

"Πήγε χθες και έδωσε μία συμπληρωματική απολογία, κατέθεσε εκ νέου πάλι δύο χειρόγραφα υπομνήματα. Ουσιαστικά δεν έχει κάποια μεγάλη διαφοροποίηση από τα προηγούμενα. Λέει ότι ηθικοί αυτουργοί τον έβαλαν να κάνει την πράξη. Σε ένα σημείο αναφέρει ότι αυτός μόνο την τραυμάτισε... Αυτά που λέει ο κατηγορούμενος δεν στέκουν λογικής" σημείωσε ο κ. Λύτρας και πρόσθεσε:

"Ο κατηγορούμενος λέει ότι κινδυνεύει στην φυλακή, ζητά να μπει σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων γιατί φοβάται επειδή είπε το όνομα του ηθικού αυτουργού... Εάν τον βόλευε κάπου η κατάθεση του, θα μπορούσα να πω ότι τα λέει αυτά τα πράγματα γιατί θέλει να διευκολύνει τη θέση του, αλλά δεν λέει κάτι. Δεν λέει ότι το έκανε ο Α, ο Β, τους είδα, τους ξέρω, είναι αυτοί... Επίσης, πάλι αναφέρθηκε στο γύψο. Να σας θυμίσω ότι υπάρχει το βίντεο από την πώληση του κινητού που φαίνονται τα χέρια του. Έπρεπε κατά τη γνώμη μου και από την ανάκριση να δώσει περισσότερες διευκρινήσεις... Είπε μία ιστορία, όπως έχει κάνει μέχρι τώρα, και έφυγε".

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:
 




enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: