16.1.18

Επίσκεψη Κουρουμπλή σε Ηράκλειο, Ρέθυμνο και Χανιά...

Στο Ηράκλειο της Κρήτης θα βρεθεί αύριο Τετάρτη ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής με...
αφορμή την ημερίδα ενημέρωσης για θέματα λιμενικής πολιτικής, λιμενικών υποδομών και θαλάσσιου τουρισμού, που διοργανώνει η Γενική Γραμματεία Λιμένων του υπουργείου Ναυτιλίας με τη συνεργασία και τη συνδρομή του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου. Η ημερίδα θα διεξαχθεί στο Εμπορικό Επιμελητήριο του Ηρακλείου και ο Π. Κουρουμπλής θα απευθύνει χαιρετισμό. Παράλληλα θα πραγματοποιήσει επισκέψεις σε Ρέθυμνο και Χανιά.

Στην Κρήτη βρίσκεται από την Τρίτη και ο γενικός γραμματέας Λιμένων Χρήστος Λαμπρίδης μαζί με στελέχη της Γενικής Γραμματείας Λιμένων, προκειμένου να επισκεφτούν τις λιμενικές εγκαταστάσεις και να ενημερωθούν επί τόπου για τις δραστηριότητες των λιμένων και τα προβλήματά τους. Το κλιμάκιο της Γενικής Γραμματείας θα πραγματοποιήσει συναντήσεις εργασίας με τους φορείς Διαχείρισης και Εκμετάλλευσης Λιμένων, τις διοικήσεις τους, τους οικείους δήμους, εκπροσώπους των αντιπεριφερειών και άλλους εμπλεκόμενους φορείς.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:
 

Την Τετάρτη ο υπουργός Ναυτιλίας Π. Κουρουμπλής, θα έχει διαδοχικές συναντήσεις, με τον περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, και με το δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό. Το απόγευμα μαζί με στελέχη της Γενικής Γραμματείας Λιμένων θα επισκεφθούν το λιμάνι του Κόκκινου Πύργου στο Τυμπάκι.
 

Την Πέμπτη ο Π. Κουρουμπλής θα συναντηθεί με τη διοίκηση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ρεθύμνου, το δήμαρχο Ρεθύμνου, Γιώργο Μαρινάκη, το λιμενάρχη Ρεθύμνου, πλωτάρχη Λιμενικού Σώματος Κωνσταντίνο Καστρινάκη, και την αντιπεριφερειάρχη Κρήτης Μαρία Λιονή. Στη συνέχει θα πάει στα Χανιά, όπου θα επισκεφθεί την ΑΕΝ Κρήτης, και θα έχει διαδοχικές συναντήσεις με τη διοίκηση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, τον δήμαρχο της πόλης Τάσο Βάμβουκα, το λιμενάρχη Χανίων αντιπλοίαρχο Λιμενικού Χρήστο Κουβάτσο, και τον αντιπεριφερειάρχη Απόστολο Βουλγαράκη.
 

Την Τρίτη κλιμάκιο της Γενικής Γραμματείας Λιμένων συνοδευόμενο από τον πρόεδρο του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου Απόλλωνα Φιλιππή πήγε στο νομό Λασιθίου όπου πραγματοποίησε επισκέψεις στα λιμάνια του Αγίου Νικολάου, της Ιεράπετρας και της Σητείας...

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: