17.1.18

Η κατάρα του MEGA κυνηγάει τον ΣΚΑΙ...

Αφού εκτός από τη δυσπιστία μέρους της κοινής γνώμης για τον τρόπο με τον οποίο μεταφέρει την ειδησεογραφία και...
τις αιχμές για έλλειψη αντικειμενικής πληροφόρησης… γεγονός που θυμίζει την πρόσφατη ιστορία του MEGA… Εσχάτως προέκυψαν και οι αστοχίες όπως η προχθεσινή με τα πλάνα αρχείου για το σεισμό… που επίσης έχει ομοιότητες με αντίστοιχα γεγονότα που έχουν συμβεί στο πρώην μεγάλο κανάλι!

Είναι προφανές όμως για κάποιον καλόπιστο ότι δεν είχε λόγο ο ΣΚΑΙ με τα πλάνα που μετέδωσε να θορυβήσει την κοινή γνώμη ή μέσω αυτών να ασκήσει αντιπολίτευση. Και πράγματι στη συνέχεια ακολούθησε η ανακοίνωση του σταθμού που έκανε λόγο για «Ανθρώπινο λάθος» και «Αστοχία».

Άλλωστε για όσους γνωρίζουν από μέσα την τηλεοπτική λειτουργία, αντιλαμβάνονται ότι κάτι τέτοιο όπως συνέβη με τα πλάνα του ΣΚΑΙ από τον καταστροφικό σεισμό στη Λεσβο, μόνο από βιασύνη και επιπολαιότητα των ανθρώπων που ήταν βάρδια εκείνη την ώρα μπορεί να προκύψουν… Κι ως εδώ τουλάχιστον ο ΣΚΑΙ είναι τυχερός σε σχέση με το MEGA και την περίπτωση – για παράδειγμα, της δολοφονίας Γρηγορόπουλου που το χέρι μιας παραγωγού έκανε τη λάθος κίνηση τη λάθος στιγμή… με αποτέλεσμα ένας ολόκληρος σταθμός να κατηγορηθεί για πρόθεση και συγκάλυψη! Αφού πώς να πείσει μετά σε μια τόσο ευαίσθητη ειδησεογραφικά στιγμή ότι δεν είναι ελέφαντας!

Παρόλα αυτά οι ομοιότητες του ΣΚΑΙ είναι εξαιρετικά ανατριχιαστικές με την κακή πλευρά του MEGA… Και η προχθεσινή υπόθεση του σεισμού ήταν μια από αυτές που δημιουργούν στο τηλεοπτικό κοινό την αμφιβολία και την προκατάληψη, ενώ προκαλούν πάρτι στα σόσιαλ μίντια εδραιώνοντας μια αντίληψη που δεν είναι καθόλου κολακευτική για το σταθμό!...


enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: