28.2.18

Ποιοι χτυπάνε το Ραδιόφωνο 24/7...

Προβληματισμός επικρατει στα Μέσα της 24Μedia του Δημήτρη Μάρη μετά το «διαζύγιο» με τον...
Ιβάν Σαββίδη.

Σε πρώτη φάση οι αναταράξεις επηρεάζουν άμεσα το ραδιοφωνο του ομιλου καθως ο διευθυντής του Κώστας Αρβανίτης είναι υπ΄ατμόν έπειτα από την άρνησή του να μην προχωρήσει σε απολύσεις και περικοπές, όπως του ζητήθηκε. Ήδη και με αφορμή ένα μικρό πρόβλημα υγείας αντικαστάθηκε από το.. διοικητικό στέλεχος της 24Media Βασίλη Παπαχριστοδούλου.

Ο Δημήτρης Μανιάτης σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στο Ραδιόφωνο 24/7 (έχει την εκπομπή Τα Νεα του Κομισάριου)  έγραψε στο fb:

"Ο Κώστας Αρβανίτης έφτιαξε ένα πλήρες και πανέμορφο ραδιόφωνο. Εκπέμπει στους 88,6 και λέγεται 247- υπό την ομπρέλα της 24media. Εγώ κάθε μέρα που κινάω για εκεί για την εκπομπή μου, περνώ όμορφα. Εν πολλοίς το οφείλω στο κοινό, στα παιδιά του σταθμού, στο κλίμα αυτό που δεν το βρίσκεις και εύκολα πια στο σινάφι. 

Αυτά τα ολίγα, σήμερα που το ραδιόφωνο αυτό στους ούτε 8 μήνες του, βάλλεται, περιγράφεται με όρους αποτυχίας (από ανθρώπους που δεν έχουν κάνει ραδιόφωνο) ή με λανθασμένο και άδικο τρόπο μπαίνει στο κάδρο για άλλο λόγο και στόχο. Θα επανέλθω και δεν θα χαριστώ, όπως ξέρετε".

zoornalistas.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: