28.2.18

Τα βρίσκει με τον πλοιοκτήτη «απεργό πείνας»...

...το υπουργείο Ναυτιλίας...

Προς εκτόνωση φαίνεται ότι βαίνει η υπόθεση με τον «απεργό πείνας» πλοιοκτήτη στο υπουργείο Ναυτιλίας. Το μεσημέρι ολοκληρώθηκε έκτακτη σύσκεψη στην οποία συμμετείχε ο...
υφυπουργός Ναυτιλίας Νεκτάριος Σαντορινιός, ο γγ του υπουργείου Διονύσης Καλαματιανός και ο ίδιος ο «απεργός» Γιώργος Στεφάνου.

Μετά το τέλος της σύσκεψης ο πλοιοκτήτης δήλωσε στην «Εφ.Συν.» ότι δέχτηκε την πρόταση του υπουργείου να τροποποιήσει το δρομολόγιο του πλοίου του ώστε αυτό να καταπλέει στο λιμάνι της Σαντορίνης ένα τέταρτο μετά την αναχωρηση του πλοίου της Hellenic Seaways.

Σε ερώτηση αν μετά από αυτή την εξέλιξη προτίθεται να αποχωρήσει από το υπουργείο και να σταματήσει τη διαμαρτυρία του απάντησε ότι θα περιμένει την υπογραφή του υπουργού.

Από το πρωί έξω από το υπουργείο βρίσκονται περίπου πενήντα άτομα από τα πληρώματα της ακτοπλοϊκής εταιρείας του Γιώργου Στεφάνου εις ένδειξη συμπαράστασης στον πλοιοκτήτη.

Στο μεταξύ στις 5 το απόγευμα με αφορμή αυτή την υπόθεση προχωρούν σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου δύο άλλες ακτοπλοϊκές εταιρείες.

Χριστίνα Παπασταθοπούλου

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: