27.2.18

«Μαλλιά κουβάρια» Άδωνις και Ραγκούσης...

Άγριος καυγάς ξέσπασε στο Twitter μεταξύ του Άδωνη Γεωργιάδη και του Γιάννη Ραγκούση, με αφορμή τα...
όσα δήλωσε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ το βράδυ της Δευτέρας σε εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης.

Σημειώνεται ότι ο κ. Ραγκούσης στην εν λόγω εκπομπή είχε υπογραμμίσει μεταξύ άλλων ότι «σιγά μη κάνουμε Κυβέρνηση NOVARTIS με τον κ. Κυρανάκη και τη ΝΔ του κ. Γεωργιάδη και του κ. Μητσοτάκη».

Η φράση αυτή προκάλεσε την αντίδραση του αντιπροέδρου της ΝΔ, ο οποίος μέσω του Twitter σχολίασε αναφερόμενος στον κ. Ραγκούση: «Ένας χυδαίος άνθρωπος ο οποίος υβρίζει εμένα υποτίθεται με την γνωστή σκευωρία, ενώ στην πραγματικότητα βγάζει το μίσος του για τους Ευάγγελο Βενιζέλο και Ανδρέα Λοβέρδο».

Στη συνέχεια, ο κ. Ραγκούσης «σήκωσε το γάντι» και απάντησε στους βαρύτατους χαρακτηρισμούς του Άδωνη Γεωργιάδη: «Είναι θέμα αρχών μου. Όσο βρίσκεστε στην αρμοδιότητα προανακριτικής, δεν θα αντιδράσω στην ύβρη σας. Προς το παρόν σας θυμίζω ότι με τροπολογία νύχτας απαλλαγήκατε το ’14 από την ποινή επιτροπής δικαστικών όταν παραβιάσατε το νόμο για το μαύρο πολιτικό χρήμα στις αυτοδιοικητικές 2010».

Παίρνοντας τη «σκυτάλη» ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, ο οποίος σημείωσε: «Πρώτον και εγώ και αρκετοί άλλοι φάγαμε πρόστιμα από δικό σου λάθος. Γι´ αυτό και όλα τα κόμματα ψήφισαν την σχετική διορθωτική τροπολογία. Δεύτερον οι δικές μου αρχές δεν μου επιτρέπουν να σου απαντώ. Οι Βενιζέλος και Λοβέρδος ήθελα απλώς να δουν το μίσος που θρέφεις γι´ αυτούς»...

altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: