23.2.18

Η ξαδέλφη του Πολάκη...

polakis-xania
«Τι λέει το πόρισμα για την εξαδέλφη του Πολάκη και τον θάνατο της μικρής Μελίνας» γράφει το Protagon. «Βαριά ιατρική αμέλεια στην ξαδέρφη του Πολάκη για το θάνατο της Μελίνας» και το Πρώτο Θέμα.

«Ιατρική αμέλεια καταλογίζεται στην...
ξαδέρφη του Πολάκη για το θάνατο της Μελίνας» και ο Ελεύθερος Τύπος. «Θάνατος μικρής Μελίνας: Βαριά ιατρική αμέλεια της ξαδέρφης Πολάκη» και το in.gr.

Ελάτε τώρα εσείς αγαπητοί αναγνώστες, έλα εσύ που μας διαβάζεις τώρα αγαπητέ αναγνώστη για να το κάνω πιο... προσωπικό και πες μου: φέρεις ευθύνη για τις πράξεις μίας ξαδέλφης σου; Για τα λάθη της, τις παραλείψεις της, τις παράνομες ενέργειές της; Ακόμα και για τις επιτυχίες της σε τελική ανάλυση. Για μία ξαδέλφη σου που μπορείς να είσαι πολύ κοντά ή να έχεις να κάνεις να μιλήσεις μήνες... 

Το σκέφτεστε, το σκέφτεσαι, να ήσουν δακτυλοδεικτούμενος για όσα έκανε μία ξαδέλφη σου; Να ψάξουμε μήπως όλες τις ξαδέλφες του Αδωνι να βρούμε τι επιλήψιμο έχουν κάνει ώστε να κατηγορήσουμε αυτόν μετά, τι λέτε; Πόσο καθαρό από δημοσιογραφικής απόψεως θα ήταν αυτό; 

Είναι σαν εκείνους που κατηγορούν τον κ. Πικραμένο για τον πατέρα του! Το ίδιο από την ανάποδη. 

Ελληνική δημοσιογραφία, όλο και χειρότερα. 

update: Στον ΑΝΤ1, στο δελτίο ειδήσεων με τον Νίκο Χατζηνικολάου, το θέμα παρουσιάστηκε 2ο χωρίς καμία αναφορά σε Πολάκη. Αυτό σημαίνει δημοσιογραφική δεοντολογία. 

(Με τις περισσότερες πρώτες ή δεύτερες ξαδέλφες μου έχω να μιλήσω από μήνες έως και χρόνια. Ελπίζω να είναι καλά κι εντάξει, μην τρέχουμε τώρα...)

 Δημήτρης Κανελλόπουλος

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: