28.2.18

Άρχισαν τα τηλέφωνα Τσίπρα για τον ανασχηματισμό...

Τέλος ο Μουζάλας...

Άρχισαν τα τηλέφωνα του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα σε απερχόμενους και νέους υπουργούς, ενόψει ανασχηματισμού ο...
οποίος αναμένεται να ανακοινωθεί σε λίγη ώρα.

Ο πρώτος που ειδοποιήθηκε είναι ο υπουργός Μεταναστευτικής πολιτικής Γιάννης Μουζάλας, τον οποίο ο Πρωθυπουργός ευχαρίστησε για την προσφορά του στην κυβέρνηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε με έναν προς έναν τους υπουργούς που μένουν εκτός κυβερνητικού σχήματος και συνεχίζονται τα τηλέφωνα με τους νέους υπουργούς και τα μέλη της κυβέρνησης που αλλάζουν «πόστο».

Όπως μετέδωσε ο διευθυντής Σύνταξης της Realnews και του Real.gr, Βασίλης Σκουρής, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του realfm 97,8 και τον Νίκο Στραβελάκη, η ορκωμοσία αναμένεται αύριο το πρωί.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο Βασίλης Σκουρής, είναι πάρα πολύ πιθανό πέρα από το Γιάννη Μουζάλα να αποχωρήσει από την κυβέρνηση και το υπουργεία Πολιτισμού , η Λυδία Κονιόρδου.

Ένα από τα ονόματα που ακούγονται για ανάληψη κυβερνητικής θέσης είναι ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Μαντάς και μάλιστα θεωρείται φαβορί για τη θέση του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, εφόσον αποχωρήσει ο κ. Μουζάλας.

Για τη θέση της Ράνιας Αντωνοπούλου, που ήταν αναπληρωτής υπουργός Εργασίας, ακούγονται τα ονόματα των Ανδρέα Νεφελούδη και Θάνου Ηλιόπουλου.

Εφόσον αποχωρήσει η κ. Κονιόρδου, ακούγεται ένα όνομα – έκπληξη που δεν είναι κοινοβουλευτικό...


enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: