24.2.18

Καλογεροπούλου: Τοξικός και βλαβερός ο Άδωνης...

"Από την Αυγή στη Χρυσή Αυγή" είπε, χωρίς να ντρέπεται ο Μαρκόπουλος...

Η δημοσιογράφος Ελένη Καλογεροπούλου σχολιάζοντας την πολιτική χυδαιότητα του Γεωργιάδη (τα πιάνει ο πρωθυπουργός) είπε πως ο αντιπρόεδρος της ΝΔ είναι τοξικός και βλαβερός για τη πολιτική ζωή.

Επίσης, θεώρησε απαράδεκτη τη συμπεριφορά του Άδωνη στη βουλή που χρησιμοποίησε ένα...
ανθρώπινο δράμα για να πλήξει τον Πολάκη: "Είναι ντροπή του" είπε χαρακτηριστικά.
 Ο άλλος σχολιαστής Δ.Μαρκόπουλος στήριξε τον Γεωργιάδη λέγοντας πως δέχτηκε λάσπη και πετάει λάσπη. Η Καλογεροπούλου του απάντησε πως ο Άδωνης δεν δέχτηκε καμία λάσπη.Το όνομά του είναι μέσα σε μια δικογραφία που περιλαμβάνει την έρευνα του FBI και της Ελληνικής Δικαιοσύνης.

Ο Μαρκόπουλος πέρασε στην αντεπίθεση καυτηριάζοντας τα όσα γράφει στο σημερινό του άρθρο ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού Θανάσης Καρτερός. Του έκανε δήθεν εντύπωση ο χαρακτηρισμός "ασφαλίτες" που χρησιμοποιεί.
"Εδώ ο Λοβέρδος, ο Γεωργιάδης και οι άλλοι μιλάνε για συμμορίτες και αρχισυμμορίτες, αυτό σε πείραξε; Απάντησε η Καλογεροπούλου για να ακούσει αμέσως μετά τον άλλον να λέει την επονείδιστη φράση: ΣΥΡΙΖΑ τρία χρόνια εξουσίας από την Αυγή στη Χρυσή Αυγή.
Η απρέπεια αυτή εξήγειρε ακόμη και τον Ευαγγελάτο, που του είπε ,σωστά, πως είναι απαράδεκτο αυτό και δείχνει πως δεν έχει κανένα σεβασμό για την ιστορία και τους αγώνες της Αριστεράς...

Δεν υπάρχουν σχόλια: