28.2.18

Όταν η Ντόρα «έκοψε» τον «λοχαγό» της...

dora_mpakogianniΟι δικαστικές περιπέτειες του πρώην υπουργού, Χρήστου Μαρκογιαννάκη με την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη και της γαλακτοκομικής σχολής Ιωαννίνων έχουν οδηγήσει την ηγεσία της ΝΔ στην απόφαση να μην συμπεριληφθεί στα ψηφοδέλτια του κόμματος ο...
πρώην βουλευτής, αν πρώτα δεν υπάρξουν τελεσίδικες αθωωτικές αποφάσεις για λογαριασμό του. 

Ο ίδιος, πάντως, συνεχίζει να πιέζει, καθώς ανήκε για χρόνια στον στενό κύκλο της οικογένειας Μητσοτάκη, ενώ ήταν ένας από τους «λοχαγούς» της Ντόρας Μπακογιάννη –εξ ου και είχε αποχωρήσει με την πρώην υπουργό από τη ΝΔ, ακολουθώντας την στη Δημοκρατική Συμμαχία. Η Ντόρα, λοιπόν, βρέθηκε στα Χανιά και έδωσε συνέντευξη Τύπου, καθώς η ίδια έχει τοποθετηθεί υπεύθυνη για την Κρήτη. 

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, εκλήθη να σχολιάσει την δήλωση του πρώην «λοχαγού» της πως «ψηφοδέλτιο στα Χανιά χωρίς Μαρκογιαννάκη δεν υπάρχει». Και τότε, η πρώην υπουργός βρέθηκε στη δυσάρεστη θέση να… «κόψει» τον πρώην στενό συνεργάτη και φίλο της: 
«Τα ψηφοδέλτια, ανεξαρτήτως δηλώσεων, τα αποφασίζει ο πρόεδρος», απάντησε «κοφτά», εμφανώς ενοχλημένη για την δύσκολη θέση στην οποία είχε περιέλθει.

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: