28.2.18

Χρυσοβελώνη: Πήρα κι εγώ επίδομα ενοικίου...

Συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στην πολιτική επικαιρότητα το ζήτημα με το επίδομα ενοικίου που λαμβάνουν ή...
ελάμβαναν πρώην και νυν βουλευτές και υπουργοί. Η Μαρίνα Χρυσοβελώνη, εξωκοινοβουλευτική πρώην υφυπουργός Μεταφορών των ΑΝ. ΕΛΛ.

Ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ παρουσίασε απόφαση του 2016 σύμφωνα με την οποία γινόταν δέσμευση ποσού 11.200 ευρώ για την διαμονή του υφυπουργού Μεταφορών και Δικτύων χωρίς, όμως να αναγράφεται όνομα. Από τη θέση αυτή πέρασαν οι Παναγιώτης Σγουρίδης, Μαρίνα Χρυσοβελώνη και Νίκος Μαυραγάνης.

Ο κ. Μαυραγάνης δήλωσε στο κανάλι ότι δεν έλαβε ποτέ το επίδομα γιατί διαθέτει δύο σπίτια στα Ιλίσια, όμως η κ. Χρυσοβελώνη απάντησε ότι είχε λάβει το επίδομα.

Η πρώην υπουργός, μιλώντας στο magnesianews, επιβεβαίωσε ότι λάμβανε για ένα διάστημα το συγκεκριμένο επίδομα συμπληρώνοντας ότι είναι κάτοικος Βόλου και δεν διαθέτει κατοικία στην Αθήνα. Τόνισε, ακόμη, ότι ήταν κάτι που προβλέπεται από τη νομοθεσία, ενώ διευκρίνισε ότι δεν το έλαβε για το σύνολο της θητείας της.

Πρόσθεσε, ακόμη, ότι για κάποια περίοδο έμενε και στο Caravel και πλήρωνε με βάση τη σύμβαση που έχει η Βουλή των Ελλήνων με το ξενοδοχείο.

Τέλος, η Μαρίνα Χρυσοβελώνη είπε ότι δεν θεωρεί πως υπάρχει ηθικό ζήτημα υπογραμμίζοντας ότι μπορεί να αποδείξει ότι από τότε που ασχολήθηκε με την πολιτική η εισοδηματική της κατάσταση έχει απομειωθεί σε μεγάλο βαθμό...


efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: