21.2.18

Είστε το πολιτικό γενόσημο ενός παλιού συστήματος κ. Τσίπρα...

Με προσωπική επίθεση εναντίον του πρωθυπουργού έκλεισε την ομιλία του ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τον οποίο και κατηγόρησε για πρακτικές από το παλιό και διεφθαρμένο κατεστημένο.

Πάει πολύ να...
παριστάνετε τον αρχάγγελο της κάθαρσης, εσείς που πολεμήσατε με νύχια και με δόντια την εξυγίανση ενός προβληματικού συστήματος. Είσαστε το πολιτικό γενόσημο του παλιού συστήματος, ανέφερε.

Στήνετε γκρίζες ζώνες μέσα στη Βουλή, χωρίς να υπάρχει ψήγμα απόδειξης στο γκρίζο σας πόρισμα. Ένοχοι μέχρις απόδειξης της αθωότητάς τους, όπως είπε ο κ. Κοτζιάς. 

Η θέση μας είναι καθαρή: φως στο σκοτάδι, ποινές σε όποιους ευθύνονται και να δώσει αποζημιώσεις η Novartis. Εσείς όμως δεν κάνετε αυτό κ. Τσίπρα. Αντί να διασφαλίσετε τα συμφέροντα του Δημοσίου, χτυπάτε τους πολιτικούς σας αντιπάλους.

Δεν είχατε το θάρρος να κοιτάξετε στα μάτια αυτούς που κατηγορείτε, κ. Τσίπρα. Να κοιτάξετε στα μάτια τον κ. Πικραμμένο που με τρεμάμενη φωνή υπερασπίστηκε την αθωότητά του. Αλλά και τα κατεβασμένα βλέμματα των βουλευτών σας, όσων μιλούσαν οι 10, αποδεικνύουν ότι εάν υπάρχουν ένοχοι σε αυτή την αίθουσα, είσαστε εσείς: Είσαστε ένοχοι μιας συστηματικής απόπειρας δολοφονίας χαρακτήρων. Οι κατηγορούμενοι έγιναν κατήγοροι, και οι κατήγοροι, έγιναν απολογούμενοι, κατέληξε...

Δεν υπάρχουν σχόλια: