28.2.18

Προβλήματα από τον παγετό...

στην Μακεδονία...  

Οι άσχημες καιρικές συνθήκες των προηγούμενων ημερών έχουν αφήσει πολλά προβλήματα στους επαρχιακούς δρόμους των...
περισσότερων νομών της Μακεδονίας.

Έτσι εξαιτίας της χιονόπτωσης και του παγετού, στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή.

Συγκεκριμένα:

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΜΑΘΙΑΣ: Η κυκλοφορία των οχημάτων, λόγω χιονόπτωσης - παγετού, διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων: στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Βέροιας - Κοζάνης (μέσω Καστανιάς), από το 85ο χιλιόμετρο έως το 97ο χιλιόμετρο (όρια με Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης), στην Επαρχιακή Οδό Βέροιας - Σελίου από το 14ο χιλιόμετρο, στην Επαρχιακή Οδό Νάουσας - Σελίου από το 8ο χιλιόμετρο και στην Επαρχιακή Οδό Νάουσας - 3/5 Πηγάδια από το 8ο χιλιόμετρο.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ: Η κυκλοφορία των οχημάτων, λόγω χιονόπτωσης - παγετού, διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων: στην Επαρχιακή Οδό Φανού - Σκρα και στην Επαρχιακή Οδό Καστανερής - Λιβαδίων.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΕΛΛΑΣ: Η κυκλοφορία των οχημάτων, λόγω χιονόπτωσης - παγετού, διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων: στην Επαρχιακή Οδό Άρνισσας - Χιονοδρομικό Κέντρο Βόρας από το 10ο χιλιόμετρο. Η κυκλοφορία των οχημάτων έχει διακοπεί: στην Επαρχιακή Οδό Κερασιάς - Χιονοδρομικό Κέντρο Βόρας από το 7ο χιλιόμετρο.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ: Η κυκλοφορία των οχημάτων, λόγω χιονόπτωσης - παγετού, διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων: στην Επαρχιακή Οδό Ελατοχωρίου - Χιονοδρομικού Κέντρου Ελατοχωρίου.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΕΡΡΩΝ: Η κυκλοφορία των οχημάτων, λόγω χιονόπτωσης - παγετού, διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων: στην Επαρχιακή Οδό Σερρών - Λαϊλιά από το 6ο χιλιόμετρο και από το 5ο έως το 30ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Σερρών - Άνω Βροντούς.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ: Η κυκλοφορία των οχημάτων, λόγω χιονόπτωσης - παγετού, διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων: στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Ιερισσού, από το 70ο χιλιόμετρο (Ταξιάρχη) έως το 85ο χιλιόμετρο (Αρναία), στην Επαρχιακή Οδό Βαρβάρας - Ολυμπιάδας, στη Δασική Οδό Ταξιάρχη - Παλαιόχωρας, εντός Δημοτικού Διαμερίσματος Βάβδου και από τις Καρυές Αγίου Όρους έως τη Μονή Αγίου Παύλου...

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: