19.2.18

Μήνυμα Κουρουμπλή από το Καστελόριζο...

Παναγιώτης Κουρουμπλής«Tα σύνορα στα Βαλκάνια και στο Αιγαίο έχουν οριστεί από διεθνείς συμβάσεις και οι χώρες που τις έχουμε υπογράψει πρέπει να...
το κατανοήσουμε και να πορευτούμε ειρηνικά, στοχεύοντας στην ανάπτυξη όλων των χωρών της περιοχής» δήλωσε ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής από το Καστελόριζο όπου βρέθηκε την Κυριακή μαζί με τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος Σταμάτη Ράπτη και ανώτατους αξιωματικούς του Λιμενικού Σώματος.

Ο αντιδήμαρχος Καστελόριζου Δημήτρης Αχλαδιώτης υποδεχόμενος τον Π. Κουρουμπλή εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την «αμέριστή στήριξη σας προς τον δήμο του Καστελλόριζου» καθώς όπως είπε απευθυνόμενος στον υπουργό «έχετε αποδείξει κατ΄ επανάληψη το ειλικρινές ενδιαφέρον σας για τα θέματα και τις δυσκολίες που υφιστάμεθα ως κάτοικοι παραμεθορίου νησιού, αλλά και την υποστήριξή σας στις δύσκολες και χρονοβόρες προσπάθειες ανάπτυξης του νησιού μας».

Ο υπουργός Ναυτιλίας επισκέφτηκε επίσης τη νήσο Ρω και το στρατιωτικό της φυλάκιο, όπου τον υποδέχτηκε ο συνταγματάρχης Πεζικού Σαράντης Τυλιγάδας, ο οποίος δήλωσε: «Καθημερινά οι Διγενήδες της πατρίδας μας, οι στρατιώτες μας και τα στελέχη μας, δίνουν αγώνες και πετυχαίνουν νίκες, με ακμαίο ηθικό και φλόγα ψυχής. Να είστε βέβαιοι πως οι ελληνικές σημαίες δε θα πάψουν ποτέ να κυματίζουν στα νησιά μας».

«Εδώ δεν είναι μόνο σύνορα ελληνικά είναι και ευρωπαϊκά», απάντησε ο Π. Κουρουμπλής και πρόσθεσε: «Άρα υπερασπίζεστε όχι μόνο την Ελλάδα, αλλά και την Ευρωπαϊκή Ένωση και τον ευρωπαϊκό πολιτισμό».

Σήμερα ο Π. Κουρουμπλής και ο Αρχηγός του ΛΣ θα επισκεφθούν την Σύμη...

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: