19.3.18

Κοντά στην εξιχνίαση της δολοφονίας του 19χρονου...

Πολύ κοντά στην εξιχνίαση της δολοφονίας του 19χρονου νεαρού σε κεντρική πλατεία στο Αμαρουσίου βρίσκεται η...
αστυνομία.

Το ενδεχόμενο της ληστείας έχει αποκλειστεί και οι αρχές εκτιμούν ότι σύντομα θα καταφέρουν να εντοπίσουν τον δράστη, ο οποίος φέρεται να είχε οικονομικές διαφορές με το θύμα.

Θυμίζουμε ότι ο αιμόφυρτος και με τραύματα στο στήθος και στην κοιλιά νεαρός παρελήφθη από την πλατεία Ηρώων στις 5.20 το πρωί και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο ΚΑΤ, όπου και κατέληξε.

Εκεί βρισκόταν με τη φίλη του η οποία σε κατάσταση σοκ οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Αλεξάνδρας, όπου έως το απόγευμα έδινε κατάθεση στους αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.

Αρχικά, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να ισχυρίστηκε ότι γύριζαν στα σπίτια τους με το θύμα έπειτα από διασκέδαση, όταν τους πλησίασαν τρία άτομα που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και απειλώντας τον 19χρονο –ο ένας από αυτούς με μαχαίρι– του ζήτησαν το κινητό του τηλέφωνο και όσα χρήματα είχε πάνω του.

Σύμφωνα με αυτή την εκδοχή, ο νεαρός αντιστάθηκε, οπότε ο δράστης με το μαχαίρι τον τραυμάτισε δυο φορές στο σώμα, πήρε το κινητό του και στη συνέχεια, αφού ανέβηκαν σε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού και ένα σκούτερ, εξαφανίστηκαν με κατεύθυνση προς Αθήνα.

Η υπόθεση όμως άρχισε να αλλάζει, καθώς, σύμφωνα με μαρτυρίες κι άλλων αυτοπτών μαρτύρων, προϋπήρξε συμπλοκή μεταξύ του θύματος και των τριών ατόμων, με έναν από αυτούς να καταθέτει ότι πήγε να τους χωρίσει και άλλον να λέει ότι ένας από τους δράστες έφυγε τραυματισμένος.

Σε αυτό προστέθηκαν αργότερα πληροφορίες που βρίσκονταν υπό διερεύνηση και ανέφεραν ότι ο 19χρονος κανόνισε μαζί τους συνάντηση και ότι στο παρελθόν το θύμα είχε προσαχθεί ύστερα από επεισόδια έξω από το υπουργείο Παιδείας. Υπό αυτό το πρίσμα, αξιωματικοί που ασχολούνταν με τη διαλεύκανση της υπόθεσης, δήλωναν ότι εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα.

Μάνος Τσαλδάρης 

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: