19.3.18

Με "Ελληνοφρένεια" (σε επανάληψη!)...


...θα καλύψουν, εκεί στον REAL FM, το κενό του Μπάμπη Παπαπαναγιώτου...
Εκτός συχνότητας πλέον ο δημοσιογράφος, στην ώρα του θα παίζει η επανάληψη της Ελληνοφρένειας. 
Από...
σήμερα ισχύει αυτό, ο Μπάμπης Παπαπαναγιώτου κρατούσε το 7 με 8 τα απογεύματα, από Δευτέρα έως και Παρασκευή. Η συνεργασία λύθηκε κοινή συναινέσει. 

Ξεκίνησε στην αρχή της σεζόν μαζί με τον Νίκο Μπογιόπουλο αλλά το δίδυμο δεν κράτησε για πολύ, ούτε έναν μήνα μαζί, ο Μπογιόπουλος δεν άντεξε περισσότερο. Και πολύ το πήγε εδώ που τα λέμε. Εσπασαν λοιπόν το δίωρο και πήρε ο καθένας από μία ώρα, πράγμα το οποίο δεν ήταν και ό,τι το καλύτερο για το σταθμό. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που ο Παπαπαναγιώτου (μόνος του) δεν τα πήγαινε και τόσο καλά στις ακροαματικότητες - δείτε ΕΔΩ τις ωριαίες ακροαματικότητες του πρώτου τριμήνου. Και όμως δεν είναι κακός ο Μπάμπης στο μικρόφωνο (έστω και αν υποστηρίζει τέρατα), κάθε άλλο, στο Twitter του είναι που γελάει ο κόσμος... 

Επίσης κενό παραμένει ακόμα το τρίωρο του Σαββατοκύριακου που έκαναν μαζί οι Μάνος Νιφλής και Ακης Παυλόπουλος (μετακόμισε από σήμερα στο κεντρικό magazino του Real FM, 2 με 4 το μεσημέρι μαζί με την Ελισάβετ Σαλαμάρα). Πρέπει να αποφασίσουν γρήγορα εκεί στο Μαρούσι.

e-tetradio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: