29.3.18

Δ. Καμμένος: Αυτή η κυβέρνηση δεν είναι αριστερή...

kammenos_mesaΆξια σχολιασμού είναι η σημερινή δήλωση του Δημήτρη Καμμένου για την κυβέρνηση, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «η Κυβέρνηση δεν είναι Αριστερή. Μπορεί κάποιοι στον...
ΣΥΡΙΖΑ να νομίζουν ότι είναι Αριστερή».

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος, μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1, «Καλημέρα Ελλάδα», εξέφρασε εκ νέου την αντίθεση του με την δήλωση του συναδέλφου του στου ΑΝΕΛ, Κώστα Κατσίκη, περί ανταλλαγής των δυο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στις φυλακές Αδριανουπόλεως, με τους οκτώ Τούρκους που έχουν ζητήσει πολιτικό άσυλο στη χώρα μας και τους οποίους η Τουρκία χαρακτηρίζει ως πραξικοπηματίες.

Όπως αποκάλυψε ο κ. Καμμένος, ζήτησε από τον κ. Κατσίκη να ζητήσει συγνώμη από τις οικογένειες των δυο Ελλήνων στρατιωτικών για τη δήλωση του αυτή.

Όπως εξήγησε, δεν είναι δυνατόν να βάζουμε στην ίδια μοίρα τους δυο Έλληνες που κρατούνται παρανόμως στην Τουρκία, με τους οκτώ Τούρκους, οι οποίοι κατέφυγαν στη χώρα μας ζητώντας πολιτικό άσυλο.

Χαρακτήρισε δε ανεπίτρεπτη την δήλωση Κατσίκη για υπέρβαση της δικαιοσύνης, λέγοντας πως η Ελλάδα είναι η χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία και δεν χωρούν τέτοιες λογικές. Δεν είμαστε η Τουρκία του Ερντογάν που έχει βάλει τη χώρα του στο «γύψο».

Επίσης ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, επανέλαβε κατηγορηματικά ότι δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει από τη Βουλή, σύνθετη ονομασία για τα Σκόπια που να περιλαμβάνει τον όρο «Μακεδονία» και εξέφρασε την απορία του για την σκοπιμότητα του «αστείου» του Πρωθυπουργού με την Σκοπιανή δημοσιογράφο για το «Γκόρνα Μακεδόνια».

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: