22.3.18

«Τρέλα» Μαρινάκη γι’ αυτόν τον προπονητή...

Αποτέλεσμα εικόνας για marinakhw=Νέα στοιχεία και παράμετροι προστίθενται καθημερινά στην υπόθεση της παραμονής ή όχι στον πάγκο του Ολυμπιακού του Όσκαρ Γκαρθία. Όπως προκύπτει και οι δύο πλευρές έχουν τη...
δική τους... ατζέντα και τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει πού θα καθίσει η μπίλια και αν θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους ή θα χωρίσουν με «βελούδινο» τρόπο.   

Από τη μεριά του Ισπανού προπονητή, οι αναφορές από την ιβηρική για «φλερτ» με τη Σοσιεδάδ μόνο τυχαίες δεν ήταν τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή και φαίνεται πως ο 45χρονος τεχνικός περιμένει κάτι καλό από την πατρίδα του ή τουλάχιστον, προσπαθεί να κρατήσει το όνομα του στην επικαιρότητα. Όλα πάντως, δείχνουν ότι δεν «καίγεται» να παραμείνει στον Ολυμπιακό και πως αν βρει κάτι ενδιαφέρον θα επιδιώξει κι εκείνος από τη μεριά του την αλλαγή εργασιακού περιβάλλοντος.

Εξάλλου, η Ισπανία (μετά τη Σοσιεδάδ, διερευνητικές επαφές λέγεται πως έχουν γίνει και με την Εσπανιόλ) δεν είναι ο μοναδικός τόπος όπου θα μπορούσε να δουλέψει στη συνέχεια, καθώς όπως προκύπτει, «ανοίγματα» έχουν γίνει και προς την Πρέμιερ Λιγκ.

Την ίδια ώρα, οι Ερυθρόλευκοι είναι σαφές πως δεν κλείνουν πόρτες σε προπονητές που τους έχουν προταθεί. Ειδικά με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς φαίνεται πως υπάρχει ζωντανή μια ιδιαίτερη «φλόγα», που αναπτύχθηκε την εποχή που ο Σέρβος ήταν προπονητής στον Πανιώνιο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν ενθουσιασμένος με τον τρόπο που αγωνιζόντουσαν οι Κυανέρυθροι και είχε ρωτήσει να μάθει λεπτομέρειες γύρω από τον νεαρό τεχνικό, σε μια εποχή που όλοι πόνταραν πως  ο επόμενος προπονητής του Ολυμπιακού θα ήταν ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Αυτή τη στιγμή ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς τα πάει θαυμάσια στον Ερυθρό Αστέρα και θα στεφθεί πρωταθλητής, αλλά δεν υπογράφει το νέο συμβόλαιο που του προτείνουν οι Σέρβοι και φαίνεται πως περιμένει κάτι καλύτερο. Σύμφωνα με κάποιες φήμες, μάλιστα, είναι προγραμματισμένο τις επόμενες μέρες ένα ραντεβού με την πλευρά των Ερυθρολεύκων και ίσως εκεί να ξεκαθαρίσουν αρκετά πράγματα.

Πάντως, δεν είναι λίγοι εκείνοι που συνδέουν την παρουσία του Φρανσουά Μοντέστο τις προηγούμενες μέρες στην πατρίδα του με την αναζήτηση Γάλλου προπονητή και όχι με το σκάουτινγκ παικτών.    

sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: