22.3.18

Το βάζουν όλοι στα πόδια...

Αποτέλεσμα εικόνας για λυκουρεντζος
Ούτε ο Λυκουρέντζος πάει Προανακριτική...

Συνεχίζονται οι αρνήσεις των εγκαλούμενων πολιτικών προσώπων στην υπόθεση της Novartis να προσέλθουν ενώπιον των μελών της...

Προανακριτικής Επιτροπής για να εκφέρουν άποψη περί αρμοδιότητας. 

«Δεν αρνούμαι την έρευνα. Δεν αρνούμαι να καταθέσω. Αρνούμαι να συμπράξω στην εκτροπή από τα οριζόμενα στο Σύνταγμα και τον Κανονισμό της Βουλής», αναφέρει στην επιστολή του προς τον πρόεδρο της Επιτροπής, Θοδωρή Δρίτσα, και συμπληρώνει ότι δεν επιθυμεί να συμπράξει σε καμία μορφή αποπροσανατολισμού.

Καταλογίζει στην πλειοψηφία απόπειρα συσκότισης αντί διερεύνησης της υπόθεσης και τους καλεί να αναλογιστούν τις βαρύτατες ευθύνες που επωμίζονται με τις πρακτικές που ακολουθούν, οι οποίες –όπως αναφέρει- συντηρούν τη σπίλωση.

«Είμαι αθώος. Ουδέν αδίκημα διέπραξα, ουδεμία πράξη ενοχής με βαρύνει. Συνεπώς, α αδικήματα τα οποία δεν διέπραξα, δεν με αφορά και η οποιαδήποτε ερμηνεία περί παραγραφής. Η αλήθεια και μόνον η αλήθεια με αφορά. Είμαι αθώος και θα εξαντλήσω με δική μου πρωτοβουλία, κάθε προσφερομένη εκ του Συντάγματος δυνατότητα, για να υπερασπιστώ την Τιμή μου, από την ανυπόστατη ψευδομαρτυρία και άδικη σπίλωση», σημειώνει.

cnn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: