18.3.18

Ευχαριστημένος με κάθε αποτέλεσμα ο Πούτιν...


...που θα του δίνει νίκη...

Το ποσοστό συμμετοχής στις προεδρικές εκλογές που διεξάγονται σήμερα στη Ρωσία βρισκόταν στις 11:00 GMT (14:00 τοπική ώρα) στο...
34,72%, ανακοίνωσε ο αναπληρωτής πρόεδρος της Ρωσικής Κεντρικής Εκλογικής Επιτροπής Νικολάι Μπουλάγιεφ.

Περισσότερα από 107 εκατομμύρια ψηφοφόροι καλούνται σήμερα να ψηφίσουν στη Ρωσία από τις 08:00 τοπική ώρα.

Στις σημερινές εκλογές αναμένεται εκτός απροόπτου να θριαμβεύσει ο νυν πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, ο οποίος πιστώνεται το 70% της πρόθεσης ψήφου του εκλογικού σώματος στις δημοσκοπήσεις που έχουν γίνει στη χώρα.

Δεδομένης της διαφοράς ώρας, πριν από την Μόσχα είχαν ήδη ανοίξει από χθες το βράδυ και κατά τη διάρκεια της νύχτας τα εκλογικά τμήματα στην ρωσική Άπω Ανατολή και την Σιβηρία.

Το Κρεμλίνο έκανε ό,τι μπορούσε για να εξασφαλίσει την μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή, που θα είναι και το μοναδικό βαρόμετρο αυτής της ψηφοφορίας, με μία μαζική καμπάνια ενημέρωσης, παρακίνησης, διευκόλυνσης των ετεροδημοτών, αλλά επίσης και με την άσκηση πίεσης, σύμφωνα με τα μμε, επί των δημοσίων υπαλλήλων και των φοιτητών να πάνε στις κάλπες.

Ευχαριστημένος με κάθε αποτέλεσμα που θα του δίνει νίκη ο Πούτιν

Ευχαριστημένος θα είναι με οποιοδήποτε αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών στη Ρωσία το οποίο θα επιτρέπει την επανεκλογή του για μια τέταρτη θητεία, δήλωσε σήμερα ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, αφού άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στη Μόσχα.

Σε ερώτηση που του έκαναν για το αποτέλεσμα των εκλογών που θα θεωρούσε ικανοποιητικό, ο πρόεδρος Πούτιν απάντησε, σύμφωνα με εικόνες που αναμεταδόθηκαν από το AFPTV: «Οποιοδήποτε, από τη στιγμή που θα μου δίνει το δικαίωμα να ασκήσω το αξίωμα του προέδρου».

«Είμαι σίγουρος για το πρόγραμμα που προτείνω στη χώρα», πρόσθεσε ο Πούτιν στις δηλώσεις που έκανε από το 2151 εκλογικό τμήμα της ρωσικής πρωτεύουσας, το οποίο βρίσκεται στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας Επιστημών της Μόσχας.

Εκεί έχει ασκήσει πολλές φορές τα τελευταία χρόνια το εκλογικό του δικαίωμα ο Ρώσος πρόεδρος.

Πηγή τα ΝΕΑ.gr


enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: