18.3.18

"Δεν θα γίνουμε όλοι ίδιοι ποτέ"...

«Ο ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκει να ολοκληρωθεί οριστικά ο κύκλος που με την ευθύνη ΠΑΣΟΚ-ΝΔ άνοιξε και χαρακτηρίστηκε από...
δανειακές συμβάσεις και ταυτόχρονη σκληρή επιτροπεία. Θα κριθούμε για το αν η χώρα θα αποκτήσει δημοσιονομική κυριαρχία βασική προϋπόθεση για τη λαϊκή κυριαρχία και την άσκηση πολιτικών στον αντίποδα των νεοφιλελεύθερων πολιτικών που ασκούνταν μέχρι σήμερα».

Τα παραπάνω αναφέρει ο γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Ρήγας σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Έθνος της Κυριακής».

«Είναι φαιδρό και θρασύ να μας κουνάνε το δάχτυλο και να μιλάνε για συριζοποίηση αυτοί που έχασαν το λογαριασμό των εκατοντάδων χιλιάδων κομματικών προσλήψεων που έγιναν επί των ημερών τους. Αυτοί που οικοδόμησαν το κομματικό κράτος της αδιαφάνειας, της αναξιοκρατίας και της διαφθοράς, αυτοί που μέσα από τον εκμαυλισμό και αναρίθμητα σκάνδαλα οικονομικού και άλλου περιεχομένου οδήγησαν τελικά την χώρα στην ηθική και οικονομική χρεωκοπία» σημειώνει ο Π. Ρήγας σε άλλο σημείο της συνέντευξης και προσθέτει:

«Μετά τη μεταρρύθμιση της Δημόσιας Διοίκησης από τη σημερινή κυβέρνηση, στη διαδικασία επιλογής στελεχών εμπλέκονται ανεξάρτητες αρχές όπως το ΑΣΕΠ και θεσμοί κύρους όπως το ΝΣΚ. Επαναλαμβάνω, είναι φαιδρό να γίνεται λόγος για συριζοποίηση του κράτους. Δεν είμαστε και -όσο και να το θέλουν κάποιοι- δεν θα γίνουμε όλοι ίδιοι ποτέ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: