14.3.18

Πολύφερνη νύφη το ΠΑΣΟΚ...

«Όλοι θέλουν να μας παντρευτούν»...

Μόνο χαιρετίσματα στην εξουσία δεν έστειλε ο Κώστας Σκανδαλίδης σε συνέντευξή του για το ΠΑΣΟΚ και τη...
Δημοκρατική Συμπαράταξη και το πόσο ελκυστική είναι μια ενδεχόμενη συνεργασία.

«Όλοι μας αντιπολιτεύονται αλλά, όλοι θέλουν να μας “παντρευτούν”. Είναι μια εικόνα που τη ζούμε από την αρχή» δήλωσε στο Ραδιόφωνο 24/7 ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και πρώην υπουργός, υπογραμμίζοντας ότι «όσο περνάει ο καιρός φαίνεται ότι αυτός ο χώρος ενώνεται και μπορεί να συνθέσει μια αυτόνομη πρόταση. Έτσι, οι επιθέσεις αυτές θα συνεχιστούν και προφανώς μεγάλη στρατηγική και για το ΣΥΡΙΖΑ και για τη Νέα Δημοκρατία θα ήταν στις εκλογές να γίνουμε σάντουιτς ανάμεσα σ’ αυτές τις δύο στρατηγικές. Εμείς δεν πρόκειται να μπούμε σ’ αυτή τη διαδικασία».

Σημείωσε, ότι το Κίνημα Αλλαγής «είναι ένας χώρος που συνδέει πολλές δυνάμεις με διαφορετικής αφετηρίες, όμως στη γενική στρατηγική όλοι συμφωνούμε και αυτό θα επικυρωθεί στο συνέδριο», ενώ τόνισε ότι το ζητούμενο για το νέο αυτό φορέα, είναι να έχει αυτόνομη στρατηγική και να φανεί η διαφοροποίησή του από το ΣΥΡΙΖΑ και τη Νέα Δημοκρατία.

Επιτέθηκε, παράλληλα, στο ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας τον ότι είναι «η πιο μνημονιακή δύναμη στη χώρα» ενώ εξέφρασε την άποψη ότι ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζει τους θεσμούς και της δημοκρατίας, είναι άκρως «συντηρητικός, καθεστωτικός σχεδόν» και πως έχει «κουρελιάσει όλες τις ιδέες της αριστεράς».

Πηγή: altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: