13.3.18

Ουδείς άσφαλτος...



Kόντρα Γιακουμάτου-Παπακώστα on air...
Νέες αιχμές άφησε η Κατερίνα Παπακώστα κατά της ΝΔ. "Εχει απoδομηθεί η κοινωνική ατζέντα της", είπε στην εκπομπή του Σεραφείμ Κοτρώτσου,  με αφορμή τις πρόσφατες ρατσιστικές δηλώσεις των Δαβάκη (για τους Ρομά) και Φωτήλα (για τους αναπήρους). "Συνετρίβη με γδούπο η κοινωνική ατζέντα της", πρόσθεσε. 
Ο Γιακουμάτος, έσπευσε, αρχικά, να δικαιολογήσει τους (αδικαιολόγητους) δυο συναδέλφους του, λέγοντας, πως, "ουδείς άσφαλτος". Και...
στην συνέχεια επιχείρησε να στηρίξει τον πρόεδρο του, Κυριάκο:  Η κοινωνική ατζέντα της ΝΔ είναι πολύ ψηλά. Το έχει δείξει με πράξεις, αλλά και με πολιτικές τοποθετήσεις ο Κ. Μητσοτάκης.
 Ποτέ δεν είχαμε κυριa Παπακώστα, έκπτωση στο κοινωνικό κράτος.

Η Παπακώστα (που την διέγραψε ο Μητσοτάκης από την Κ.Ο. της ΝΔ), είχε έτοιμη την απάντηση: Εμενα μην μου απαντάτε. Aυτό δεν αφορά την περίοδο της διακυβέρνησης. Εγώ είπα κάποτε η ΝΔ είχε ψηλά αυτές τις προτεραιότητες. 
Εγώ αναφέρομαι στο γεγονός οτι την τελευταία εβδομάδα τα στελέχη μας επιδίδονται σε μια φραστική επίθεση απέναντι στις ευπαθείς ομάδες...

 Μεταξύ του Ερντογάν και του Τσίπρα, ποιον εμπιστεύεστε?

Την ερώτηση έκανε ο παρουσιαστής της ΕΡΤ, στην κυρία Παπακώστα. 
Η ανεξάρτητη βουλευτής και στέλεχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, βγήκε πάλι... εκτός γραμμής:

Ασφαλώς, οι Ελληνες πρέπει να εμπιστεύονται τους πρωθυπουργούς τους. Αλίμονο μας αν πούμε, πως, δεν εμπιστευόμαστε τον Ελληνα πρωθυπουργό. Αυτό όμως δεν σημαίνει, πως, δεν ακούω τι λέει ο Ερντογάν, δίοτι είναι γείτονας.
Και πρέπει να σας πω και κάτι άλλο: Ο κ. Ερντογάν έχει μια στρατηγική η οποία συνοψίζεται στο ότι ξεδιπλώνω την ατζέντα μου, την αποκαλύπτω, δεν διεκδικώ, λέει, εδάφη και κυριαρχικά δικαιώματα άλλων, αλλά κάνει φασαρία. 
Κάνει φασαρία γιατί του οφείλουν κονδύλια για το Προσφυγικό ζήτημα από την Ε.Ε. Κάνει φασαρία γιατί τώρα στην Αφριν μόνος του επιχειρεί κι ότι εδάφη πάρει θα είναι δικά του.
Αυτά πρέπει να τα προσέξουμε...
  

Δεν υπάρχουν σχόλια: