29.3.18

Δεν δέχεται συνάντηση με Κοτζιά ο Μητσοτάκης...

Αποτέλεσμα εικόνας για κοτζιας...για να ενημερωθεί για το Μακεδονικό...

Τους πολιτικούς αρχηγούς σκοπεύει να συναντήσει την επόμενη εβδομάδα ο υπουργός Εξωτερικών προκειμένου να τους...
ενημερώσει για το Μακεδονικό και τα λοιπά τρέχοντα θέματα εξωτερικής πολιτικής.

«Όχι» στη συνάντηση λέει ο Κυριάκος Μητσοτάκης διαμηνύοντας ότι δέχεται ενημέρωση, παρά μόνο από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και στέλνοντας στη θέση του των τομεάρχη Εξωτερικής Πολιτικής της ΝΔ, Γιώργο Κουμουτσάκο. 

Πηγές της ΝΔ σε σχέση με την ενημέρωση που ζήτησε να κάνει ο κ. Κοτζιάς στον κ. Μητσοτάκη ανέφεραν ότι η απάντηση του κ. Κουμουτσάκου είναι πως ο πρόεδρος της ΝΔ δεν έχει καμία αντίρρηση να ενημερωθεί απευθείας από τον πρωθυπουργό για οποιοδήποτε εθνικό θέμα. Ως εκ τούτου -προσθέτουν- ο κ. Κουμουτσάκος θα συναντηθεί με τον κ. Κοτζιά την επόμενη εβδομάδα και ο υπουργός Εξωτερικών θα ενημερώσει δια αυτής της οδού την αξιωματική αντιπολίτευση.

Όπως έγινε γνωστό σνεργάτες του υπουργού Εξωτερικών επικοινώνησαν με συνεργάτες της επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής Φ. Γεννηματά, αιτούμενοι να γίνει συνάντηση των δύο πολιτικών προκειμένου να ενημερώσει ο υπουργός την κ. Γεννηματά για τις εξελίξεις στο ονοματολογικό και τα εθνικά θέματα εν γένει. Όπως ανέφερε ττο ΑΠΕ - ΜΠΕ κατά πάσα πιθανότητα, αναμένεται να οριστεί το ραντεβού με το Κίνημα Αλλαγής την επόμενη εβδομάδα.

Επίσης την επόμενη εβδομάδα ο Ν. Κοτζιάς αναμένεται να ενημερώσει τον Στ. Θεοδωράκη, καθώς στην παρουσίαση του βιβλίου του Ν. Μέρτζου για «Το Μακεδονικό» (σ.σ. είναι και ο τίτλος του βιβλίου), ο υπουργός Εξωτερικών ενημέρωσε τον επικεφαλής του Ποταμιού ότι επιθυμεί να τον ενημερώσει για τις εξελίξεις στις διαπραγματεύσεις με την πΓΔΜ και γενικώς τα εθνικά θέματα.

left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: