18.3.18

«Η Φώφη έπρεπε να με πάρει τηλέφωνο»...


«Αν είχε σοβαρότητα η κ. Γεννηματά θα είχε σηκωθεί προς το πλήθος και να κάνει νεύμα ηρεμίας», είπε ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων σχολιάζοντας το επεισόδιο και...
τις αποδοκιμασίες που δέχθηκε κατά τον χαιρετισμό του στο συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής, σε συνέντευξή του στον Realfm 97,8 .

Ισχυρίστηκε ότι αυτοί που τον αποδοκίμασαν «δεν ήταν σύνεδροι» και τους χαρακτήρισε «μαυρίλα του Γιωργάκη».

Πρόσθεσε ότι δεν υπήρξε καμία προσβολή εκ μέρους του όπως είπε ο κ. Κουτσούκος, αλλά οι αποδοκιμασίες υπήρξαν γιατί «τους ενόχλησε η αλήθεια».

Ο Βασίλης Λεβέντης είπε επίσης ότι θα έπρεπε η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής να τον πάρει τηλέφωνο, αλλά δεν περιμένει ότι θα το κάνει.

«Με ενόχλησε που όλοι οι σύνεδροι σηκωμένοι όρθιοι ζητωκραυγάζανε τον Μητσοτάκη. Η οικογένειά του πρόδωσε την Ενωση Κεντρώων. Δεν μπορεί να λένε κεντροαριστερά και να ζητωκραυγάζουν τον γιό του προδότη. είναι βαρύτατο», είπε ο Λεβέντης προσθέτοντας ότι «ενοχλήθηκα και από την ομιλία της κ Γεννηματά».

«Η χώρα χρειάζεται μια κυβέρνηση μεγάλη. Μια κυβέρνηση όλων», είπε ο πρόεδρος της ενωσης Κεντρώνων, για να συμπληρώσει:

«Επειδή ο Τσίπρας δεν θα μπει (στην κυβέρνηση) γιατί είναι μοβόρος και πονηρός, θα μπει η Γεννηματά με τον Μητσοτάκη. Αυτό θα γίνει», δήλωσε ο κ. Λεβέντης.

Πηγή: Real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: