4.3.18

Πρόκληση το ντέρμπι για τον Ολυμπιακό...

Αποτέλεσμα εικόνας για ντέρμπι αιωνίωνΌλα για όλα ο Παναθηναϊκός...
Τα πάντα ανοιχτά παραμένουν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και ο Ολυμπιακός δεν θέλει να...
χάσει την παραμικρή ευκαιρία να φτάσει στην κατάκτηση του 8ου σερί τίτλου και 45ου στην ιστορία του. 

Αφετηρία για τους Πειραιώτες αποτελεί το αποψινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, στο άδειο λόγω της γνωστής τιμωρίας Καραϊσκάκη, που διεξάγεται στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας (19:30). 

Μπορεί οι «πράσινοι» να μην είναι η ομάδα των προηγούμενων ετών, όμως αναμένεται να μπουν με ψυχή να διεκδικήσουν ό,τι καλύτερο μπορούν στο αποψινό ματς. 

Αυτό πρέπει να προσέξουν ο Όσκαρ Γκαρθία και οι παίκτες του, ώστε να παρουσιαστούν σοβαροί και συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και να πετύχουν το πρώτο «μεγάλο τρίποντο» της φετινής αγωνιστικής περιόδου. 

Άλλωστε, αυτό περιμένει και ο κόσμος της ομάδας που δεν έχει τη δυνατότητα να βρεθεί απόψε στο φαληρικό γήπεδο και να βοηθήσει την ομάδα προς αυτή την κατεύθυνση. 

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Καταλανός τεχνικός δεν ετοιμάζει κάποια έκπληξη, αν και υπήρχαν κάποιες σκέψεις για τα άκρα της επίθεσης. 

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Προτό, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ομάρ, Μποτία, Σισέ και Κούτρη. 

Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Ρομαό και Ταχτσίδης, με τους Μάριν (ή Πάρντο) και Μιραλάς στα άκρα. Επιτελικό ρόλο θα αναλάβει ο Οφόε και στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Ανσαριφάρντ.

Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν τους Πειραιώτες, οι οποίοι χωρίς αμφιβολία είναι το μεγάλο φαβορί της αναμέτρησης, αλλά όλοι τους αναγνωρίζουν πως στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα εκείνος που έχει τις περισσότερες πιθανότητες και τα πάντα κρίνονται στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου. 

Άλλωστε, και στο πρόσφατο παρελθόν έχει φανεί πως η δυναμική του αντιπάλου δεν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο στην έκβαση της αναμέτρησης και εκείνο που μένει είναι η ψυχή, το πάθος και η θέληση που θα βγάλει η ομάδα. 

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης φρόντισε να προετοιμάσει όσο το δυνατόν καλύτερα το «τριφύλλι» για το αποψινό ματς, παίρνοντας στην αποστολή 19 παίκτες. 

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Βλαχοδήμος, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Γιόχανσον, Οικονόμου, Κουρμπέλη και Ινσούα. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Κάτσε και ο Τζανδάρης, με τους Κουλιμπαλί και Μουνιέ στα άκρα της επίθεσης. Ο Λουντ αναμένεται να είναι πίσω από τον προωθημένο Δώνη.

πηγη sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: