14.3.18

Προξενιό Λιβάνη – Μάρη...

Προσπάθεια να μη μείνει ο Δημήτρης Μάρης της 24 MEDIA με τον τίτλο του μιντιάρχη, χωρίς μίντια γίνεται στην...
πολιτικό-μιντιακή αγορά… Και αφού ο Ηλίας Λιβάνης της «Νέας Σελίδας» διαπιστωμένα πιέζεται οικονομικά κάποιοι σκέφτηκαν να προχωρήσουν σε προξενιό!

Είναι γεγονός ότι υπήρχαν πιέσεις από την περίοδο που ο Σαββίδης αποφάσισε να επανακυκλοφορήσει το «ΕΘΝΟΣ»… Το σενάριο που εξεταζόταν τότε ήταν η εφημερίδα Λιβάνη να μετατραπεί από Κυριακάτικο σε Σαββατιάτικο φύλλο, γιατί ξαφνικά οι φίλο Συριζαικές εφημερίδες είχαν προκαλέσει συνωστισμό στην κυριακάτικη αρένα… Το σενάριο όμως δεν ευδοκίμησε! Σε αντίθεση με τα οικονομικά προβλήματα που συνέχισαν να υφίστανται με αποτέλεσμα το προγκρόμ απολύσεων πριν λίγες εβδομάδες στη «Νέα Σελίδα».

Σήμερα λοιπόν που ο Μάρης έμεινε χωρίς μίντια στα χέρια του… Φούντωσαν οι φωνές που υποστηρίζουν το προξενιό, ώστε η 24 MEDIA να αποκτήσει ξανά εφημερίδα και να έχει παρουσία και κυρίως παρέμβαση στον κυριακάτικο στίβο.

Οι συζητήσεις λένε πηγές που είναι σε θέση να γνωρίζουν τις κινήσεις των δυο πλευρών, μόλις ξεκίνησαν και δεν αποκλείεται κάποια στιγμή βοηθούντων και των κουμπάρων (βλ. ΣΥΡΙΖΑ) να βγει λευκός καπνός. Βεβαίως είναι νωρίς ακόμη για να μιλήσει κανείς με σιγουριά, διότι το ντηλ δεν είναι και τόσο εύκολο όσο φαντάζει… Εχει δρόμο ακόμη!...


enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: