22.3.18

«Γελοίε, ε γελοίε»...

«Φωτιά και λάβρα» ο Καρατζαφέρης για Άδωνη...

ΒΙΝΤΕΟ

Μπορεί ο Άδωνις Γεωργιάδης να είναι από τους πολιτικούς που προκαλούν τα πάθη, κυρίως για τις ακροδεξιές και λαϊκιστικές του απόψεις, τα...
«πυρά» που δέχεται ωστόσο από τους πολιτικούς του αντιπάλους ποικίλουν.

Κάποιοι δεν μπορούν να του συγχωρήσουν ότι πολιτεύεται με κινητήριο δύναμη τον λαϊκισμό, άλλοι ότι πρόκειται για εκφραστή συντηρητικών και ακροδεξιών αντιλήψεων, είναι όμως και εκείνοι που το παίρνουν… πιο προσωπικά. Και συγκεκριμένα «πληγωμένοι» πρώην σύντροφοι, όπως ο Γιώργος Καρατζαφέρης. 

Ο επικεφαλής του ΛΑΟΣ και πρώην «ινστρούκτορας» του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, πλέον, δεν χάνει ευκαιρία να εξαπολύσει «βέλη» εναντίον του, για μία σειρά από πολιτικές. 

Τελευταία αφορμή δόθηκε από τις χθεσινές εξελίξεις με τις αποκαλύψεις του Παύλου Πολάκη σχετικά με «τρύπα» στο ΚΕΕΛΠΝΟ, κάτι που… θύμισε πράγματα στον Γιώργο Καρατζαφέρη.

«Τώρα είναι η συζήτηση για το ΚΕΕΛΠΝΟ. Και βγαίνει διαφήμιση. Εκατομμύρια. Πολλά εκατομμύρια. Πού; Δεν πήγε σε τσέπη, δεν με ενδιαφέρει αν πήγε στην τσέπη του τάδε ή του τάδε», ανέφερε αρχικά ο Καρατζαφέρης, προσθέτοντας «όταν όμως κύριε Άδωνη έδινες τα εκατομμυριάκια εκεί όπου γινόσουν πρωτοσέλιδο, είναι ιστορία, και αυτά θα τα απολογηθείς και θα τα πληρώσεις. Όταν έβαζες για να βρίζουν κάποιους που σε βοήθησαν και να πληρώνεις, αυτό είναι θέμα».


«Πώς δόθηκαν τα λεφτά; Εδώ έχει ο άλλος ένα site και ξαφνικά πάρε: χιλιάδες, όχι ένα και δύο, χιλιάδες ευρώ», τόνισε επίσης και σχολίασε πως «οι καθημερινές εμφανίσεις σε ημέτερα κανάλια, εφημερίδες, ραδιόφωνα έχουν ένα κόστος. Δεν τα πλήρωσες εσύ όμως, τα πλήρωσε ο ελληνικός λαός. Αυτά λοιπόν θα βγουν στην επιφάνεια, θα βγει στην επιφάνεια η Novartis, γιατί έπαιζε παιχνίδι».

altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: