29.3.18

«Πολιτικό παιχνίδι Αλαφούζου...

ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 13...στις πλάτες του Παναθηναϊκού»...

Περισσότεροι από 2.000 φίλοι του Παναθηναϊκού εξέφρασαν την οργή τους προς τον Γιάννη Αλαφούζο, γεμίζοντας ασφυκτικά το βράδυ της...
Τετάρτης (21:00) το κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» γνωστό και ως Τάφος του Ινδού.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της ανοιχτής συνέλευσης των οργανωμένων της Θύρας 13, ενώ το κεντρικό συμπέρασμα των ομιλητών, που καταχειροκροτήθηκαν, ήταν ότι ο Γιάννης Αλαφούζος έχει εμπλέξει τον Παναθηναϊκό σε προσωπικά πολιτικά παιχνίδια και επιχειρεί να δημιουργήσει αναταραχή στην κυβέρνηση μέσω του υποβιβασμού του «τριφυλλιού».

Οσοι πήραν το λόγο υπογράμμισαν ότι βρίσκεται σε εξέλιξη πλάνο υποβιβασμού του Παναθηναϊκού από την πλευρά του Γιάννη Αλαφούζου που σχετίζεται με αμιγώς πολιτικούς σκοπούς που παίζονται στις πλάτες του συλλόγου, τονίζοντας μάλιστα ότι το αρχικό πλάνο ήταν να πέσει αγωνιστικά η ομάδα αλλά πλέον έχει τεθεί σε εξέλιξη το εναλλακτικό του υποβιβασμού της ομάδας για οικονομικούς λόγους, το οποίο έχει ως στόχο την κυβέρνηση και τα ευρύτερα συμφέροντα του επιχειρηματία.

Στο πλαίσιο αυτό έγινε επίσης και πρόταση να σταλούν επιστολές σε όλες τις παρατάξεις και ειδικά στη Ν.Δ. όπου θα καταγγέλλεται ο Γιάννης Αλαφούζος και η ξεκάθαρη πρόθεσή του -σύμφωνα πάντα με όσα τόνισαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού- για τον υποβιβασμό του συλλόγου.

Επιπλέον ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποθεώθηκε ως ο μόνος που εμπράκτως έχει αποδείξει το ενδιαφέρον του για την ΠΑΕ και αναγνωρίστηκε ως αυτός που μπορεί να σώσει το σύλλογο μέσω του πρότζεκτ για το ΟΑΚΑ. Σε εκείνο το σημείο και το γνωστό σύνθημα υπέρ του κ. Γιαννακόπουλου, ενώ υπήρξαν προτάσεις ακόμη και για να πάει ο κόσμος έξω απ' το σπίτι του για να τον αποθεώσει και να του δείξει τη στήριξή του. 

Μόλις ολοκληρώθηκε η συνέλευση, ο κόσμος έκλεισε συμβολικά τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, ως μία πρώτη κίνηση αντίδρασης για όσα συμβαίνουν στο σύλλογο, πέραν από τα πολλά συνθήματα εναντίον του Γιάννη Αλαφούζου και των επικριτικών σχολίων για τους παράγοντες που βρέθηκαν ή βρίσκονται ακόμα στο πλευρό του, ενώ λίγο πριν τις 12:00 το βράδυ πραγματοποιήθηκε πορεία μέχρι την κατοικία του Αλαφούζου (για τρίτη φορά το τελευταίο διάστημα) στα βόρεια προάστια από 300 περίπου άτομα που φώναζαν συνθήματα εναντίον του και απομακρύνθηκαν μετά από λίγη ώρα. 

Κώστας Μανωλιουδάκης

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: