30.3.18

Κληρονόμος και του κράτους ο κ. Μητσοτάκης!...

Αποτέλεσμα εικόνας για Κυριάκος Μητσοτάκης«Δεν θα επιτρέψουμε στην κυβέρνηση να πάρει τα κλειδιά του κράτους στην Κουμουνδούρου». Το διακήρυξε την περασμένη Τρίτη ο νόμιμος ιδιοκτήτης της χώρας Κυριάκος Μητσοτάκης, αποδέκτης μιας...
κληρονομιάς η οποία επί σχεδόν διακόσια χρόνια χτίστηκε από έναν εσμό ξένων δανειστών, ντόπιων κομπραδόρων και περήφανων υποτακτικών.

Ο κ. Μητσοτάκης, αποδεικνύοντας ότι όντως στερείται και της στοιχειώδους ικανότητας να κρατά για τον εαυτό του τα τρελά του όνειρα για μια νέα επέλαση και λεηλασία του κράτους από την Ακροδεξιά της οποίας ηγείται και από τις ψευδεπίγραφες συνιστώσες της, ρετάλια του άλλοτε πανίσχυρου ΠΑΣΟΚ, είπε την αλήθεια: αυτό το κράτος δεν πρέπει να διοικείται από τη νόμιμα εκλεγμένη κυβέρνηση αλλά από τα μικρά κράτη που η πελατειακή πρακτική δεκαετιών έστησε μέσα στο νόμιμο κράτος.

Με δυο λόγια, τα κλειδιά του κράτους δεν πρέπει να τα χρησιμοποιούν οι υπουργοί και τα στελέχη που ο λαός επέλεξε σε δύο διαδοχικές εκλογικές αναμετρήσεις, αλλά τα καπετανάτα που καθημερινά βλέπουμε να στήνουν οδοφράγματα ώστε να ανακοπεί η προσπάθεια να ορθοποδήσει η χώρα.

Το είπε εξάλλου ο επίγονος: «Έχω ήδη δεσμευθεί ότι το πρώτο νομοσχέδιο της επόμενης κυβέρνησης θα αποκαταστήσει τη λειτουργία της δημόσιας διοίκησης».

Δηλαδή;

Δηλαδή θα ξαναγυρίσει πλήρως στα χέρια της Ακροδεξιάς η δημόσια διοίκηση με σαφώς περιγεγραμμένα τα όσα θα επακολουθήσουν. 

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο του Τσαουσίδη Κλέαρχου, ΕΔΩ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: