14.3.18

Πουλάει ο Σαββίδης...

Εκτοξεύθηκε το δελτίο του ΣΚΑΙ και οι εκπομπές του, ενώ ρεκόρ χρηστών σημείωσε το protothema.gr...

Χαμός γίνεται στο Διαδίκτυο, αλλά και στα social media με την υπόθεση Σαββίδη. Όλοι οι χρήστες «καταναλώνουν» με μανία οτιδήποτε αφορά τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ από...

το βράδυ της Κυριακής στην Τούμπα και μετά!

Όσοι ασχολούνται με το θέμα, ανεξάρτητα από το πώς το αναδεικνύουν, είδαν τις επισκεψιμότητες τους να πολλαπλασιάζονται και οι εκπομπές τις τηλεθεάσεις τους να αυξάνονται κατακόρυφα!

Συγκεκριμένα το δελτίο του ΣΚΑΙ, αλλά και οι υπόλοιπες ενημερωτικές εκπομπές του καναλιού έχουν αυξήσει κατακόρυφα τις τηλεθεάσεις τους, με αποτέλεσμα να αναζητούν διαρκώς νέες προεκτάσεις στο θέμα ή να αναπαράγουν τα ίδια ρεπορτάζ σε νέο αμπαλάζ! Για παράδειγμα προχθές το δελτίο ειδήσεων του καναλιού που στην ουσία ήταν μονοθεματικό, ασχολούμενο μόνο με την υπόθεση Σαββίδη σκαρφάλωσε στο 18,6%… Ενώ την ίδια ημέρα η πρωινή ενημερωτική εκπομπή του σταθμού με τον Οικονόμου και την Αναστασοπούλου, άφησε πίσω της τον Παπαδάκη στον ΑΝΤ1 σημειώνοντας 29,2%!

Αντίστοιχο όμως είναι το φαινόμενο και στο Διαδίκτυο. Τα θέματα με τον Σαββίδη συγκεντρώνουν χιλιάδες κλικ! Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση της ηλεκτρονικής έκδοσης του «Πρώτου Θέματος»! Αν και το συγκεκριμένο site – δεν έχει ανάγκη, διότι είναι πρώτο σε επισκεψιμότητα στην Ελλάδα και με διαφορά από τους υπόλοιπους… Αυτές τις ημέρες έσπασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ!

Συγκεκριμένα οι χρήστες του «protothema.gr» πολλαπλασιάστηκαν, ενώ παρατηρήθηκε τεράστιος συνωστισμός στις αναρτήσεις που αφορούσαν στον Ιβάν Σαββιδη, με αποτέλεσμα η διοίκηση της εφημερίδας να αυξήσει τα ρεπορτάζ της για τον επιχειρηματία!...


enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: