29.3.18

Μας αποχαιρετά πρόωρα...

...από τη θέση του διοικητή του ΕΦΚΑ ο Στάθης Μαρίνος...

Απέσυρε την υποψηφιότητά του για τη θέση του διοικητή του ΕΦΚΑ ο Στάθης Μαρίνος. Ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης ανακοίνωσε ότι...
...η συνεδρίαση  της Επιτροπής ΔΕΚΟ αναβάλλεται μετά από επιστολή του υφυπουργού Εργασίας Τάσου Πετρόπουλου και επιστολή του Στάθη Μαρίνου με την οποία αποσύρει την υποψηφιότητά του.

Στην επιστολή του ο Στ. Μαρίνος αναφέρει ότι αποσύρει την υποψηφιότητά του «για λόγους ευθιξίας και μετά τον επικοινωνιακό πόλεμο εναντίον μου από την αξιωματική αντιπολίτευση». Υπογραμμίζει ότι «τίποτα μεμπτό δεν υπάρχει» στην επαγγελματική του σχέση με την ΗΔΙΚΑ «παρά την προσπάθεια δημιουργίας στρεβλών εντυπώσεων».

«Χρειάσθηκε ένα 24ωρο για να καταλάβει το Μαξίμου το αυτονόητο» σχολίασε ο βουλευτής της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης επισημαίνοντας ότι από νέα στοιχεία που διαθέτει η ΝΔ προκύπτει ότι ο Στ. Μαρίνος «δίνει έργα στον ίδιο του τον εαυτό» και συγκεκριμένα δύο έργα ύψους 7.300 και 37.000 ευρώ. «Θα ήταν καλύτερα να ‘ήταν σεμνότερος διότι αν μη τι άλλο προσβάλλει αυτούς που τον πρότειναν» είπε.

Πηγή: left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: